Με εντυπωσιακή δημιουργία Celia Kritharioti η Alesha Dixon και στον 2ο Hμιτελικό της Eurovision!

11.05.2023
Με εντυπωσιακή δημιουργία Celia Kritharioti η Alesha Dixon και στον 2ο Hμιτελικό της Eurovision!
(Photo by Dominic Lipinski/Getty Images)
Η Alesha Dixon, η μία εκ των παρουσιαστριών του Διαγωνισμού, εντυπωσίασε και πάλι με δημιουργία Celia Kritharioti.

Την παρουσίαση του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού που πραγματοποιείται στη Βρετανία και συγκεκριμε΄να στο Λίβερπουλ έχουν αναλάβει η ηθοποιός Hannah Waddingham, η τραγουδίστρια Alesha Dixon και η Ουκρανή τραγουδίστρια Julia Sanina, οι οποίες καλωσόρισαν τον κόσμο στη μεγάλη γιορτή του τραγουδιού χθες.

img-20230511-wa00061.jpg

Ο λόγος εδώ για την Alesha η οποία μετά από το εντυπωσιακό color blocking φόρεμα του 1ου ημιτελικού, απόψε κινείται σε πιο αποκαλυπτικούς ρυθμούς, με ολόμαυρη δημιουργία που αποτελείται από μπούστο και ταφτά φούστα, που άφηνε τα καλλίγραμμα πόδια της σε κοινή θέα.

img-20230511-wa0013.jpg


Η αγαπητή τραγουδίστρια – τραγουδοποιός, ποπ σταρ και τηλεοπτική παρουσιάστρια, έχει επιλέξει Celia Kritharioti Haute Couture και για τους 2 ημιτελικούς του διαγωνισμού της Eurovision.

sketch.jpg


Η Alesha Dixon, πρώην μέλος των Mis-Teeq, είναι επίσης μια εξαιρετικά επιτυχημένη σόλο καλλιτέχνης. Είναι μια έμπειρη παρουσιάστρια της τηλεόρασης του BBC –πρωτοστατώντας στα Comic Relief και The Ο, έχει υπάρξει κριτής στο Strictly Come Dancing και το Britain’s Got Talent του ITV.

Τελευταία τροποποίηση στις 12.05.2023 - 11:13