Eurovision Α' Ημιτελικός: Με δημιουργία Celia Kritharioti η μία από τις τρεις παρουσιάστριες

10.05.2023
Eurovision Α' Ημιτελικός: Με δημιουργία Celia Kritharioti η μία από τις τρεις παρουσιάστριες
(photo: YouTube)
Η Alesha Dixon φόρεσε μια εντυπωσιακή δημιουργία της ελληνίδας σχεδιάστριας στον Α' Ημιτελικό και έχει ήδη επιλέξει μια δεύτερη για τον δεύτερο, την Πέμπτη.

Οι δημιουργίες της Celia Kritharioti πρωταγνωνιστούν και στον διαγωνισμό της Eurovision! Όλα τα φώτα παραμένουν στραμμένα στην Αγγλία, καθώς το Σάββατο είναι ο μεγάλος τελικός της Eurovision.

Την παρουσίαση του φετινού διαγωνισμού έχουν αναλάβει η ηθοποιός Hannah Waddingham, η τραγουδίστρια Alesha Dixon και η Ουκρανή τραγουδίστρια Julia Sanina, οι οποίες καλωσόρισαν τον κόσμο στη μεγάλη γιορτή του τραγουδιού χθες.

Ο Α' Ημιτελικός πραγματοποιήθηκε και σε αυτό, είδαμε την Alesha Dixon με δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture. Η εμφάνισή της ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή καθώς επέλεξε ένα σύνολο που απαρτίζεται από ταφτά φούξια φούστα και κόκκινο τοπ με μεγάλο φιόγκο.

red-pink.jpg

Στον Β' ημιτελικό που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Μαίου θα τη δούμε με μια δημιουργία, πάλι της ίδιας σχεδιάστριας, με μαύρο μπούστο και μαύρη ταφταδένια φούστα. Ανυπομονούμε!

Η Alesha Dixon, πρώην μέλος των Mis-Teeq, είναι επίσης μια εξαιρετικά επιτυχημένη σόλο καλλιτέχνης. Είναι μια έμπειρη παρουσιάστρια της τηλεόρασης του BBC – πρωτοστατώντας στα Comic Relief και The Ο, έχει υπάρξει κριτής στο Strictly Come Dancing και το Britain’s Got Talent του ITV.

Ιδού στιγμιότυπα από την προετοιμασία της.



Τελευταία τροποποίηση στις 10.05.2023 - 18:08