Κάννες 2023: Ο γιος της Uma Thurman, η κόρη της Catherine Zeta Jones, o Johnny Depp και το μπλε μαλλί της Helen Mirren

17.05.2023
Κάννες 2023: Ο γιος της Uma Thurman, η κόρη της Catherine Zeta Jones, o Johnny Depp και το μπλε μαλλί της Helen Mirren
. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)
Τελετή έναρξης για το 76ο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών και τα φλας άστραψαν καθώς στο κόκκινο χαλί είχαν... μπόλικο υλικό!

Από τις 16 μέχρι τις 27 Μαΐου η καρδιά του ευρωπαΐκού αλλά και του παγκόσμιου κινηματογράφου χτυπά στις Κάννες. Η "αυλαία" σηκώθηκε χθες με όλο το μεγαλείο με την πρεμιέρα της ταινίας Jeanne du Barry και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα φλας άστραψαν!

Τα κεφάλια γύρισαν στην εμφάνιση της Uma Τhurman η οποία συνοδευόταν από τον γοητευτικό γιο της, Son Levon Roan Thurman-Hawke. Το ντούο πόζαρε επί ώρα στους φωτογράφους σε μια σπάνια στιγμή καθώς ο 21χρονος νεαρός δεν μας συνηθίζει σε δημοσιες εμφανίσεις.

Για την περίσταση η 53χρονη σταρ επέλεξε μια εντυπωσιακή δημιουργία του Οίκου Christian Dior την οποία συνδύασε με ακόμη πιο εντυπωσιακά κοσμήματα Chopard.

son-levon-roan-thurman-hawke.jpg

(Photo by Dominique Charriau/WireImage)

Στη συνέχεια, όταν μπήκε στην αίθουσα η Uma αφαίρεσε την κόκκινη κάπα, άλλα έλαμψε το ίδιο.

uma.jpg

(Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Έχοντας δίπλα της την αειθαλή Cathrine Deneuve, που, για την ιστορία επέλεξε δημιουργία με την υπογραφή του Οίκου Louis Vuitton, η Thurman έδωσε στον Michael Douglas ένα τιμητικό βραβείο για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο.

gettyimages-1490720622.jpg

(Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

H 79χρονη θρυλική ηθοποιός είναι επίσης (κατά κάποιον τρόπο) τιμώμενο πρόσωπο του φετινού Φεστιβάλ καθώς επελέγη δική της (φανταστκή) φωτογραφία για την επίσημη αφίσα του!

cannesposter.jpg

Το βασικό τιμώμενο πρόσωπο, όμως, ο Michael Douglas δεν έφτασε μόνος στο κόκκινο χαλί, αλλά με τις δύο γυναίκες της ζωής του. Ο 78χρονος σταρ συνόδευε όχι μόνο τη σύζυγό του, Catherine Zeta Jones αλλά και την κόρη τους, Carys.

Οι δύο κυρίες έδειξαν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη στιγμή και έδωσαν στους φωτογράφους αυτό που ήθελαν.

gettyimages-1490873656.jpg

(Photo by Daniele Venturelli/WireImage)

Για την περίσταση η 53χρονη Zeta Jones επέλεξε μία κατακκόνινη τουαλέτα με αβυσσαλέο ντεκολτέ, με την υπογραφή Elie Saab SS22 Couture ενώ η 20χρονη Carys ένα εντυπωσιακό ημιδιάφανο φόρεμα.

gettyimages-1490784268.jpg

(Photo by Ernesto S. Ruscio/Getty Images for Campari)

"Βασίλισσα" του κόκκινου χαλιού πάντως, ήταν ακόμη μια χρονιά η Dame Helen Mirren η οποία εμφανίστηκε με... μπλε μαλλιά και έκανε κεφάλια να γυρίσουν. Η 77χρονη σταρ, που έχει εξελιχθεί σε αδιαμφισβήτητο fashion icon τα τελευταία χρόνια, είχε προκαλέσει "χαμό" (με την καλή έννοια) με την περσινή της εμφάνιση στο πλευρό της Andie MacDowell.

gettyimages-1240941705.jpg

(Photo by Gisela Schober/Getty Images)

Φέτος, η ηθοποιός, που θέλοντας να τονίσει τον ρόλο της ως πρέσβρειρα της L'Oreal χρησιμοποίησε μια βεντάλια που επάνω είχε το Motto της εταιρείας (It's Woth it - Το Αξίζει) και είχε βάψει τα μαλλιά της μπλε, για να ταιριάζει με την Del Core τουαλέτα της αλλά και το μανικιούρ της.

gettyimages-1490711870.jpg

(Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Φουλ στη λάμψη η εμφάνιση της Naomi Campbell με Givenchy.

gettyimages-1490741048.jpg

(Photo by Lionel Hahn/Getty Images)

Η εντυπωσιακή Emmanuelle Beart με δημιουργία Balmain

gettyimages-1490700170.jpg

(Photo by Daniele Venturelli/WireImage)

Ένα άλλο μεγα΄λο θέμα της ημέρας, πάντως, ήταν και η επιστροφή του Johnny Depp στις Κάννες (και τις κινηματογραφικές αίθουσες) με την ταίνια Jeanne du Barry, έναν χρόνο μετά την επεισοδιακή δίκη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard. Ο ηθοποιός καταχειροκροτήθηκε κατά την άφιξή του, μαζί με τους υπόλοιπους αστέρες της ταινίας αλλά αποθεώθηκε με μία standing ovation 7 λεπτών μετά το τέλος της προβολής. Καλή αρχή λοιπόν!

gettyimages-1490756138.jpg

(Photo by Samir Hussein/WireImage)
Τελευταία τροποποίηση στις 17.05.2023 - 17:07