Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης έγινε και ναι, υπήρξε dress code έστω και άτυπα

27.06.2023
Η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης έγινε και ναι, υπήρξε dress code έστω και άτυπα
Είτε ήταν σκόπιμο είτε όχι, οι εμφανίσεις των νέων μελών της νέας κυβέρνησης και των συντρόφων τους (στην πλειοψηφία τους) είχαν κάτι κοινό!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορκίστηκε χθες και σήμερα ορκίστηκε η κυβέρνησή του, παρούσια των οικογενειών των μελών της, στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιων της Προέδρου της Δημοκρατίας και του Αρχιεπισκόπου.

Πέραν της πόλιτικής σημασίας της ημέρας, εμείς θα σταθούμε στο lifestyle κομμάτι του εστιάζοντας στις στυλιστικε΄ς επιλογές των περισσότερων νέων υπουργών και υφυπουργών όπω και των συζύγων τους.

Δύο είναι τα σημεία που συνέκλιναν οι περισσότερες εμφανίσεις και δεν μπορούμε να μην το υπογραμμίσουμε. Αφενός τα περισσότερα ζευγα΄ρια έφτασαν στο Μέγαρο πιασμένα χέρι χέρι, αφετέρου στην πλειοψηφία τους ήταν ντυμένα σε τόνους λευκό - μαύρο - μπλε.

Κομψότατες και all time classic επιλογές, βαθύτα αρμόζουσες για την περίσταση, χωρίς, φυσικά αυτό να σημαίνει ότι υπολείπονται σε κάτι οι υπόλοιπες πιο πολύχρωμες εμφανίσεις που δεν έλειψαν!

Ιδού, λοιπόν, μερικές από τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε.

Εντυπωσιακή και κομψότατη η Δόμνα Μιχαηλίδου, υφυπουργός Παιδείας.

image00006-1.jpg

Μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο με γόβες η υφυπουργός Τουρισμού, Έλενα Ράπτη, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της, Γιάννη Μπρατάκο.

image00047-1.jpg

Στα λευκά ντυμένη και η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά.

image00011-2.jpg

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, νέος υπουργός Εργασίας, έφτασε στο Μέγαρο με τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου και τους γιους τους.

image00020-1.jpg

Μαύρο λευκό και για την Όλγα Κεφαλογιάννη, υπουργό Τουρισμού πια. Στο πλευρό της ο σύζυγό της, Μίνως Μάτσας.

image00045-1.jpg

Στους ίδιους χρωματικούς τόνους (και χέρι χέρι) ο υφυπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής, Νίκος Παππάς, με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

image00017-1.jpg

Στους ίδιους τόνους η νέα υπουργός Υγείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της και τον γιο τους.

kerameos_1.jpg

Χέρι χέρι έφτασαν στο Προεδρικό Μέγαρο και ο Βασίλης Κικίλιας, υπουργός Πολιτικής Προστασίας, πλέον, και η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού.

mpalatsinou.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 27.06.2023 - 18:35