Beyoncé: Η κόρη της, Blue Ivy, παρακολούθησε τη συναυλία της μαμάς της και όλοι εντυπωσιάστηκαν από την ομοιότητα μητέρας-κόρης

Beyoncé: Η κόρη της, Blue Ivy, παρακολούθησε τη συναυλία της μαμάς της και όλοι εντυπωσιάστηκαν από την ομοιότητα μητέρας-κόρης
(Photo by Allen Berezovsky/Getty Images)
Ενώ όταν ήταν πιο μικρή, η Blue Ivy έμοιαζε στον πατέρα της, Jay Z, φαίνεται ότι μεγαλώνοντας πλησιάζει περισσότερο στη μαμά Beyonce.

Η κόρη της Beyoncé, Blue Ivy, παρακολούθησε με περηφάνια την πρεμιέρα της μαμάς της στην πολυαναμενόμενη περιοδεία Renaissance και όσοι την είδαν παρατήρησαν με θαυμασμό πόσο μοιάζει με τη μαμά της. Η 11χρονη Blue Ivy ήταν μαζί με τον πατέρα της, Jay-Z πίσω από τη σκηνή και η ομοιότητα με τη μητέρα της έγινε viral στο διαδίκτυο.

{https://twitter.com/beyoncepress/status/1656427028487233538}

Οι fans της Beyoncé μοιράστηκαν γρήγορα ένα στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνοντας την εντυπωσιακή ομοιότητα της Blue Ivy με τη μητέρα της, καθώς μάγευε το κοινό με το εντυπωσιακό σόου της.

{https://www.instagram.com/p/CsFSCtNMvrO/}

«Η μάνατζερ Ivy ήταν εκεί για να βεβαιωθεί ότι όλα κυλούσαν ομαλά» έγραψε ένας fan.

Kαι άλλη, όμως, διάσημη κόρη συνοδεύει την Beyoncé στην περιοδεία της. Η Natalia Bryant, η μεγαλύτερη κόρη του αείμνηστου Kobe Bryant, ξεκίνησε πριν λίγο καιρό να δουλεύει για την Beyoncé, συνοδεύοντας τη διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια στην Renaissance World Tour της.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η Natalia Bryant, που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, κάνει πρακτική στην Parkwood Entertainment, η οποία είναι η εταιρεία management που ίδρυσε η Beyoncé το 2010.

https://twitter.com/ZaraRahim/status/1658938031494004736}

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται, καθώς η Natalia συμμετείχε και στο βίντεο της καμπάνιας της Adidas Ivy Park τον Νοέμβριο του 2021. Η Ivy Park είναι μια σειρά αθλητικών ρούχων που ανήκει στην Beyoncé μέσω της Parkwood Entertainment.

Vanessa Bryant: Η δικαίωση για τη χήρα του Kobe ήρθε ενάμιση χρόνο μετά τον θάνατό του μαζί με 16 εκατομμύρια δολάρια

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα είμαι μέρος της νέας καμπάνιας της Ivy Park !!!! Σ 'αγαπώ τόσο πολύ Θεία BB!!!», ανέφερε τότε η Bryant.

{https://www.instagram.com/p/Cpv8juYvNb1/?hl=el}

Τελευταία τροποποίηση στις 23.05.2023 - 18:11