Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης - Οι τελευταίες φωτογραφίες του ήταν από γιορτή λίγες ώρες νωρίτερα

29.01.2022
Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης - Οι τελευταίες φωτογραφίες του ήταν από γιορτή λίγες ώρες νωρίτερα
Την είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του ηθοποιού και προέδρου του ΣΕΗ ο Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε με τη μηχανή του επιστρέφοντας από το σπίτι της συναδέλφου και φίλης του, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, η οποία γιόρταζε τα γενέθλιά της.

Το τραγικό είναι ότι η ίδια η εορτάζουσα, όπως και οι υπόλοιποι της παρέας (μεταξύ των οποίων και οι Γιώργος Καπουτζίδης και Γιάννης Κουκουράκης) δεν γνώριζαν κάτι για το τραγικό περιστατικό -τουλάχιστον μέχρι τις 10 περίπου το πρωί, όταν έκαναν αναρτήσεις χαράς μαζί του.

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, μάλιστα, πόζαρε μαζί του με χαμόγελα ενώ τον ευχαρίστησε προσωπικά στη λεζάντα για τη μάζωξη που εκείνος είχε οργανώσει για τα γενέθλιά της.

Αυτή είναι και η λεζάντα χαράς που μοιράστηκε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη σήμερα το πρωί.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Σπύρος Μπιμπίλας ενημέρωνε τον κόσμο για το τραγικό δυστύχημα (που σύμφωνα με το protothema συνέβη όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στην Αθήνα) που έκοψε το νήμα της ζωής του νεαρού ηθοποιού στα 31 του, μόλις, χρόνια.

Ο Σπύρος Νάτσης, αυτή την περίοδο πρωταγωνιστούσε στο θέατρο Ήβη στην παράσταση του Γιώργου Καπουντζίδη "Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του", ενώ τηλεοπτικά τον είχαμε γνωρίσει ευρέως μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά "Αστέρας Ραχούλας". Αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, "Σέρρες".