Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά από καιρό

17.09.2021
Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά από καιρό
Όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη για την προσωπική της ζωή και την επιστροφή στην Ελλάδα

Καλεσμένη στην "Ελένη" βρέθηκε η Μαρία Ηλιάκη με αφορμή την επιστροφή της στην Ελλάδα αλλά και την ελληνική τηλεόραση.

Δέσποινα Βανδή: Το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε και η συγκίνηση της στον αέρα του Mega

Για την επιστροφή στην Ελλάδα
"Το συζητούσαμε να επιστρέψουμε προς Ελλάδα. Δεν είναι για πολύ αυτές οι χώρες. Εμείς λέγαμε πάντα με τον Στέλιο να κατηφορίσουμε γιατί εκεί δεν μας σήκωνε πολύ το κλίμα".

Για την περίοδο της εγκυμοσύνης
"Αυτή η χρονιά ήταν πολλή με εγκυμοσύνη. Εγώ την κατάλαβα, Ελένη. Εννιά μήνες τον εμμετό που έκανα δεν ξέρω αν την έχει κάνει άλλη. Για έξι μήνες, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και να είναι lockdown, να μην μπορώ να το πω σε κανένα, να μην μπορεί να με βοηθήσει άνθρωπος. Τους πρώτους τέσσερις μήνες ήμουν στην Ελλάδα μόνη μου, δεν μπορούσα να πετάξω. Και ο Στέλιος, μακριά. Ήταν λίγο hardcore οι τέσσερις πρώτοι μήνες. Για κάποιο περίεργο λόγο, μου έλεγε ο Στέλιος πως τέτοια αναισθησία σε έγκυο δεν είχε ξαναδεί στη ζωή του. Ήμουν στον κόσμο μου, δεν καταλάβαινα, είχα άγνοια κινδύνου. Ήμουν πολύ cool. Τόσο cool που όταν άκουσα για πρώτη φορά την καρδιά του μωρού, εγώ καθόμουν και κοιτούσα τον υπέρηχο. [...] Εγώ καθόμουν και τους κοιτούσα σαν χαμένη και λέω στον Στέλιο 'το παιδί μας ε;'.Έπαιρνα φίλες μου που είχαν γεννήσει και ρωτούσα 'ρε σεις, θα τ' αγαπάω;”.

Για το τηλεοπτικό της comeback
"Αν το σκεφτόμουν κι άλλο, δεν θα ερχόμουν. Με πίεσε και ο Στέλιος. Δηλαδή μου είπε 'Δεν είναι ακόμα η ώρα σου να αποσυρθείς τελείως. Είναι κάτι που το θες'. Κάτσαμε λίγο, τα βάλαμε κάτω και είπαμε πως θα το κάνω. Βέβαια δεν έγινε σε μια νύχτα. Πήρε το MEGA πρώτα την Καραβάτου, μετά η Καραβάτου πήρε εμένα, και έτσι έγινε. Υπέγραψε η Κατερίνα, μου λέει 'δεν έρχεσαι;' Υπήρχε μια αγάπη με την Κατερίνα πάντα. Κάπως αγαπιόμασταν, ενώ δεν συμφωνούμε σε όλα. Και αυτός είναι κυρίως ο λόγος που είπα το ναι. Και φυσικά ότι είναι Σαββατοκύριακο, που ήταν μια ζώνη που τη ζαχάρωνα πάντα!”.