Η Naomi Campbell μιλά πρώτη φορά για την κόρη της -και για τον Harry και τον William

17.09.2021
Η Naomi Campbell μιλά πρώτη φορά για την κόρη της -και για τον Harry και τον William
Ναι, η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας έγινε μητέρα χωρίς να το πάρει κανείς είδηση.

Η Naomi Campbell μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την εμπειρία της μητρότητας που βίωσε πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο, λίγο πριν συμπληρώσει τα 51 χρόνια ζωής. ,

Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή HardTalk, του BBC, περιέγραψε την κορούλα της ως "ανεξάρτητη και έξυπνη".

"Είμαι πραγματικά τυχερή. Νομίζω ότι έχω ένα ονειρεμένο παιδί. Είναι υπέροχη. Είναι ήδη πολύ ανεξάρτητη, πολύ έξυπνη, σε εγρήγορση και κοιμάται 12 ώρες κάθε βράδυ. Είναι καλό κορίτσι", είπε μεταξύ άλλων και όταν ρωτήθηκε αν έχει σκοπό να της εμφυσήσει τις κατάλληλες αρχές ώστε να μεγαλώσει ως μια δυνατή, ανεξάρτητη γυναίκα, εκείνη απάντησε κατηγορηματικά: "Οπωσδήποτε" και, σίγουρα δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό.

Naomi Campbell: Παραδέχθηκε ότι θυσίασε μια αδελφή ψυχή για χάρη της καριέρας της

Η ανακοίνωση της "υψηλής άφιξης"

Η Naomi ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης της τον Μάιο με μια γλυκύτατη ανάρτηση στο Instagram. "Μια πανέμορφη μικρή ευλόγια με επέλεξε να γίνω μητέρα της. Νιώθω τεράστια τιμή που έχω αυτή την ευγενική ψυχή στη ζωή μου και δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον δεσμό ζωής που μοιράζομαι πια μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει πιο μεγάλη αγάπη", γράφει στη λεζάντα η Naomi και ιδού η γλυκιά φωτογραφία που μοιράστηκε, όπου διακρίνονται τα πατουσάκια του μωρού στην παλάμη της ενώ άλλες πληροφορίες σχετικά με την όποια εγκυμοσύνη, αναδοχή ή υιοθεσία δεν έγιναν ποτέ γνωστές.

Η τιμητική διάκριση από τη βασίλισσα και τι μπορεί να κρύβει

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα χθες, η Naomi Campbell αποδέχτηκε την τιμητική πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ και έγινε παγκόσμια πρέσβειρα για τη στήριξη των νέων ηγετών στη διεθνή ανάπτυξη Queen's Commonwealth Trust (QCT) της ίδιας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ιδιαίτερη σημασία έχει μέχρι τώρα, πρόεδρος του ιδρύματος ήταν ο πρίγκιπας Harry, ενώ τη θέση αντιπροέδρου είχε η σύζυγός του, Meghan Markle. Μετά τη μετακόμησή τους και την απομάκρυνση από τη βασιλική οικογένεια, αυτό άλλα και τώρα έχουμε νέο πρόσωπο σε μια θέση-κλειδί που σχετίζεται άμεσα με τους Sussexes. Δεδομένων μάλιστα και των κατηγοριών που εξαπέλυσε το ζεύγος ενάντια στη βασιλική οικογένεια, περί ρατσισμού, δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για απόλυτα ζυγισμένη κίνηση της Ελισάβετ, προκειμένου να "κλείσει" στόματα.

Η σχέση Harry και William

Στη συνέντευξη αυτή η Naomi ρωτήθηκε και για τις κακές σχέσεις που φαίνεται ότι έχουν τα τελευταία χρόνια οι πρίγκιπες William και Harry. Εκείνη δίστασε να απαντήσει και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να επεκτθεί στο θέμα.

"Δεν θα πω τίποτα παραπάνω από ό,τι είπα στους φίλους μου όταν παρακολούθησα τη σκηνή. ¨Ηταν λυπηρό, ειδικά γνωρίζοντας την πριγκίπισσα Diana, να βλέπω ότι τα δυο αγόρια της δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους. Ως μητέρα, αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να συμβεί στα παιδιά σου. Και αυτοί είναι η συνέχειά της, τα δυο παιδιά της. Μακάρι να μην το δούμε ξανά", είπε η Naomi προφανώς αναφερόμενη σε όλες τις τελευταίες φορές που είδαμε δημοσίες τους βρετανούς πρίγκιπες. Σε όλες υπήρχε μία έντονη αμηχανία -για να το πούμε ευγενικά.