Ναταλία Δραγούμη: Ποζάρει μαζί με την κόρη της για πρώτη φορά - Οι δυο τους μοιάζουν σαν αδελφές

17.09.2021
Ναταλία Δραγούμη: Ποζάρει μαζί με την κόρη της για πρώτη φορά - Οι δυο τους μοιάζουν σαν αδελφές
Η Κλειώ Ρόμπερτς στο πρώτο της εξώφυλλο. Μαζί με τη μαμά, φυσικά!

Η Ναταλία Δραγούμη καμάρωσε για την πρώτη της φωτογράφηση μαζί με την κόρη της -και δικαίως. Παντρεμενη εδώ και 20 χρόνια με τον αρχιτέκτονα Έντι Ρόμπερτς, κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο womenonly.gr είχε παραδεχτεί ότι "ο καλύτερος φίλος σου βρίσκεται μέσα στο σπίτι σου"." Πρέπει ο σύζυγος ή η σύζυγος να είναι τα πάντα εκεί για εσένα και να είναι πολλά πρόσωπα και μέσα σε αυτά να είναι και ο φίλος αλλά όχι μόνο φίλος γιατί εκεί καήκαμε", είπε συγκεκριμένα.

Μεγάλες τις αδυναμίες τα δυο παιδιά τους, ο 15χρονος Φίλιππος και η 17χρονη Κλειώ τους οποίους είδαμε πρόσφατα και σε ανάρτησή της, σε μια φωτογραφία από το ταξίδι τους στην Ιταλία.

Η Κλειώ, λοιπόν, που όπως μπορεί εύκολα να δει κανείς, έχει κληρονομίσει την ομορφιά της μητέρας της, ποζάρει μαζί της στον φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη και οι δυο μαζί κοσμούν το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Hello.

Δύο ακόμη φωτογραφίες από τη φωτογράφηση που δημοσιεύεται στο περιοδικό μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού της και η Ολυμπία Κρασαγάκη. Ιδού:

Όσο για το αν η Κλειώ ακολουθήσει τα καλλιτεχνικά βήματα της μητέρας της, φαίνεται πως η απάντηση είναι αρνητική. Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Ναταλία είχε αποκαλύψει, μάλιστα και τους λόγους για τους οποίους η κόρη της της είχε εξηγήσει ότι δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός: "γιατί θέλει να είναι περισσότερο με τα παιδιά της και γιατί δεν θέλει να γκουγκλάρει το όνομα της και να την βλέπουν γυμνή". "Ήταν πολύ σκληρά και τα δύο", είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά!