Jennifer Lopez: Με αυτό το κόλπο ξεπερνά την τεμπελιά της για το γυμναστήριο - Μήπως να το δοκιμάσεις;

17.09.2021
Jennifer Lopez: Με αυτό το κόλπο ξεπερνά την τεμπελιά της για το γυμναστήριο - Μήπως να το δοκιμάσεις;
Δεν το φανταζόσουν, έτσι; Αλλά να που είναι αλήθεια... Ακόμη και η JLo βαριέται την προπόνηση καμιά φορά. Δες πώς το ξεπερνά!

Η Jennifer Lopez είναι μία από τις πιο γυμνασμένες γυναίκες της παγκόσμιας showbiz ενώ, κατά έναν περίεργο τρόπο, όσο μεγαλώνει τόσο πιο νέα δείχνει!!! Στα 52 της χρόνια η Λατίνα σταρ εμπνέει κάθε γυναίκα με τη στάση όσο και τη φιλοσοφία ζωής της.

Ερωτευμένη ξανά με τον Ben Affleck, που σύμφωνα με δικούς της ανθρώπους υπήρξε ο μεγάλος έρωτας της ζωής της, η JLo λάμπει από ευτυχία, όμως η ίδια αποκαλύπτει και μερικά ακόμη μυστικά της.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί ήταν επική [photos]

Μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε στη σελίδα του beauty brand της, JLo Beauty, η Jennifer αποκάλυψε τι κάνει για να δίνει κίνητρο στον εαυτό της ακόμη και τις μέρες που δεν έχει όρεξη.

Πολλοί φανς τη ρωτάνε σχετικά με τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί μετά την προπόνηση και εκείνη αποφάσισε να δείξει on camera, ακριβώς τα βήματα που ακολουθεί.

"Δεν βγαίνω ποτέ από το σπίτι χωρίς μάσκαρα και lipgloss", εξήγησε η JLo απαντώντας σε εύλογη ερώτηση των θεατών σχετικά με το πρώτο βήμα της ρουτίνας της που αφορούσε την αφαίρεση του μακιγιάζ. Μάσκαρα, lipgloss και glow στα μήλα και... τους ώμους (!) "Θέλω να κοιτάζω στον καθρέφτη και να μου αρέσει αυτό που βλέπω", υπερτόνισε αργότερα!

Άλλο μυστικό "όπλο" στη φαρέτρα της είναι η επιλογή outfits για τα workouts της. Επιλέγει πάντα "γλυκά σετάκια" που δεν την κάνουν να βαριέται. Πάλι το θέμα του καθρέφτη στη μέση. Για σκέψου... Δεν ακούγεται και παράλογο, εδώ που τα λέμε. Μήπως να το δοκιμάσουμε κι εμείς; Για να το λέει η Jennifer κάτι θα ξέρει.

Όσο για την υπόλοιπη ρουτίνα ομορφιάς της JLo; Ιδού: