Δέσποινα Βανδή: Το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε και η συγκίνηση της στον αέρα του Mega | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
10:00
17/9/2021

Δέσποινα Βανδή: Το δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε και η συγκίνηση της στον αέρα του Mega

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις...»

Στην κάμερα του Alpha και της εκπομπής Happy Day, μίλησε η Δέσποινα Βανδή και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Οι δυο τους συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στην Κύπρο με τεράστια επιτυχία. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο καλοκαίρι που μας πέρασε, στη συγκίνηση που είχε στο πρόσφατο «Σπίτι με το MEGA» καθώς και το επερχόμενο J2US στον Alpha.


«Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις. Και οι φωτιές μας επηρέασαν πάρα πολύ, είχα κλείσει να πάω διακοπές στη Νότια Εύβοια και δεν τις ακύρωσα. Τη δεύτερη μέρα που ήμουν εκεί, μάλιστα, ξέσπασαν κάποιες φωτιές δίπλα μας. Μου τηλεφώνησε η κόρη μου, που ήταν στο Ρέθυμνο και θα ερχόταν σε δυο μέρες, να με ρωτήσει αν ήμουν σίγουρη πως θέλω να είμαι εκεί», είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Για τη συγκίνηση της στον αέρα του Mega τραγουδώντας την επιτυχία «Μέχρι Μάη μήνα», είπε: «Έχω χρόνια ευαίσθητες πλευρές και μου κάνει εντύπωση που εστιάσατε σε αυτό. Χρόνια συγκινούμαι πάνω στη σκηνή, τα τραγούδια, οι στίχοι… Μη νομίζετε, τα βιώματα μας τραγουδάμε».

Παράλληλα, η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την επιστροφή στο J2US και τον Alpha.

Δείτε το βίντεο: 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ