Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς σχολιάζει το GNTM χωρίς την Βίκυ Καγιά;

17.09.2021
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς σχολιάζει το GNTM χωρίς την Βίκυ Καγιά;
Όσα είπε στην κάμερα του "Πρωινού"

Στη κάμερα του "Πρωινού” μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με αφορμή τη νέα της εκπομπή στον Alpha, "Style me up” και μίλησε επίσης για τον ανταγωνισμό, το GNTM χωρίς τη Βίκυ Καγιά και τη προσωπική της ζωή.

Βέφα Αλεξιάδου: «Το κεφάλαιο Ελένη Μενεγάκη έχει τελειώσει για μένα...»

Για τη νέα εκπομπή
"Θα το δούμε αν μου ταιριάζει. Είχα πάρα πολύ άγχος γιατί είναι πάλι κάτι τελείως διαφορετικό. Είπα πάμε πάλι από την αρχή να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε δέσει πάρα πολύ σαν να γνωριζόμαστε χρόνια, αν και δεν ήξερα ούτε τη Ραμόνα ούτε την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη”.

Σάκης Ρουβάς: Το απίθανο home video με τα παιδιά του που μοιράστηκε

Για τον ανταγωνισμό
"Δε νομίζω η εκπομπή μου να είναι απέναντι από τη Βίκυ και το "Shopping Star”. Δεν φοβάμαι τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης. Μάλλον γιατί δε τα ξέρω. Τα παρακολουθώ γιατί είναι η δουλειά μας και δεν είσαι επαγγελματίας αν δεν τσεκάρεις πως πηγαίνει η δουλειά σου. Εδώ δε φοβήθηκα πέρυσι, θα φοβηθώ φέτος;".

Για το GNTM
"Είδα πολύ λίγο η αλήθεια είναι. Είχα αγωνία να δω πως θα είναι γιατί θα είναι σίγουρα διαφορετικό. Τη Βίκυ την έχουμε συνηθίσει. Ο ρόλος της είναι πολύ δυνατός. Είναι το GNTM. Δεν μπορεί να αμφιβάλει κανείς για αυτό. Εμένα μου άρεσε. Νομίζω η Ισμήνη μπήκε κατευθείαν μέσα στο ρόλο και το GNTM έχει μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα”.

Για την επανασύνδεση με τον SNIK
"Ο Δημήτρης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Τον αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Ό,τι και να συμβαίνει μεταξύ μας, υπάρχει πάρα πολλή αγάπη. Είμαστε δυο άνθρωποι που συνεννοούνται πολύ ωραία. Ό,τι και να συμβαίνει εμείς είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Ας λέγεται ό,τι θέλετε”.