Γιώργος Λιάγκας: Το μυστικό πίσω από τη συνέντευξη με τον Στέφανο Τσιτσιπά

19.09.2021
Γιώργος Λιάγκας: Το μυστικό πίσω από τη συνέντευξη με τον Στέφανο Τσιτσιπά
Ο Γιώργος Λιάγκας "έκλεισε" το πρόσωπο που ήθελαν όλοι, εξασφαλίζοντας μία συνέντευξη που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ. Μήπως όμως κάτι άλλο κρύβεται πίσω αυτή τη συνάντηση;

Όπως έχει ήδη ανανοινωθεί, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε εφ' όλης της ύλης στον Γιώργο Λιάγκα σε μια συνέντευξη που θα προβληθεί αύριο, Δευτέρα 20/9/2021 από την εκπομπή του ΑΝΤ1 "Πρωινό". "Θα τα πούμε όλα", ακούμε, μάλιστα τον ίδιο να λέει στην κάμερα στο promo βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Και όντως έχει πολλά να πει ο Στέφανος και ίσως αναφερθεί και στον ρόλο που έπαιξε ο Γιώργος Λιάγκας κατά την προετοιμασία του πριν από το φετινό τουρνουά του Μόντε Κάρλο στο οποίο έγραψε ιστορία ως ο πρώτος έλληνας τενίστας που κατακτά το τρόπαιο αυτό.

Λευτέρης Πετρούνιας - Στέφανος Τσιτσιπάς:
Η φωτογραφία από το Τόκυο που, απλά, πρέπει να δεις

Η ανάρτηση του Απριλίου

Αναμένοντας τα όσα έχει να πει ο έλληνας πρωταθλητής στη συνέντευξή του, γυρίζουμε τον χρόνο λίγους μήνες πίσω και, προφανώς, με έντονη χιουμοριστική διάθεση, θυμίζουμε την ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα αμέσως μετά την ιστορική νίκη του Στέφανου, τον περασμένο Απρίλιο και χαμογελάμε ακόμη μία φορά.

"Απο την προετοιμασια😂😂😂 Μπραβο στον σπουδαιο αυτον αθλητη!!! Μας εκανε περήφανους!!! Και ειναι ακομα στην αρχη... ", έγραψε στη λεζάντα πλάι στη φωτογραφία που μοιράστηκε εκείνο το βράδυ ο Γιώργος Λιάγκας και με την ευκαιρία την ξαναθυμόμαστε.