Brad Pitt: Οι λόγοι για τη διάλυση της σχέσης του με την Nicole Poturalski και η ανησυχία της μαμάς του

03.11.2020
Brad Pitt: Οι λόγοι για τη διάλυση της σχέσης του με την Nicole Poturalski και η ανησυχία της μαμάς του
Όσο γρήγορα ξεκίνησε η σχέση του Brad Pitt με το 27χρονο μοντέλο από τη Γερμανία (αν ποτέ υπήρξε, δηλαδή!) τόσο γρήγορα κατέρρευσε.

O 56χρονος σταρ «συνελήφθη» για πρώτη φορά με την όμορφη Nicole τον Αύγουστο, αλλά σύμφωνα με τo αμερικανικό έντυπο Page Six, η σχέση του ζευγαριού δεν ευδοκίμησε.

Σύμφωνα με μια κοντινή πηγή του ζευγαριού, το ειδύλλιο τους έχει πλέον «τελειώσει» και παρόλο που το κράτησαν κρυφό, ο Brad και η Νicole τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους.

Επιπλέον, η πηγή πρόσθεσε: «Δεν ήταν ποτέ τόσο σοβαρή η σχέση αυτή».

Και αυτή η φήμη έρχεται μετά από τις εικασίες ότι ο Brad και η Νicole – η οποία, παραμπιπτόντως είναι παντρεμένη με 68χρονο , ο οποίος είναι και πατέρας του 7χρονου γιου της - μπορεί να παρίσταναν ότι η σχέση τους ήταν σοβαρή.

Μετά από την αφιξή τους στη Γαλλία μαζί τον Αύγουστο, ο Brad και η Nicol δεν εθεάθησαν ποτέ ξανά μαζί από τότε.

Το New Idea ανέφερε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι είχε αρχίσει να δημιουργείται καχυποψία για τις εμφανίσεις του Brad κοντά στο Château Miraval, το σπίτι που εξακολουθεί να μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie και ότι όλο αυτό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα προσεκτικά ενορχηστρωμένο κόλπο δημοσιότητας!

Η Nicole τροφοδοτούσε αυτές τις θεωρίες με πολλές δημοσιεύσεις στο Instagram αφιερωμένες σε αυτήν και τον Brad.

Σε μια άλλη περίεργη κίνηση, η Νicole χρησιμοποίησε πρόσφατα το Instagram για να διαλύσει τις φήμες ότι μισεί την Αngelina.

Όταν ένας follower ρώτησε: «Γιατί εσύ και ο Brad μισείτε την Αngelina»; η Νicole απάντησε ευθέως λέγοντας: «Δεν μισώ κανέναν. Αγαπάμε. Υποστηρίζουμε. Χαμογελάμε. Η ζωή είναι όμορφη».

Άλλα δημοσιεύματα πιστεύουν ότι η Nicole θέλει πολύ να ξεκινήσει μια καριέρα υποκριτικής, οπότε με τον Brad δίπλα της θα μπορούσαν να της ανοίξουν πολλές πόρτες στο Χόλιγουντ.

Puff Paff

A post shared by Nico (@nico.potur) on Nov 2, 2020 at 11:35pm PST

«Και μόνο που ήταν σε σχέση με τον Brad ήταν ήδη μια τεράστια ώθηση για την καριέρα της. Επιπλέον το ότι ο Brad έβγαινε με μια πολύ νεότερη γυναίκα ήταν μια απάντηση στην κόντρα με την Angelina μετά τα όσα είχε πει για εκείνον», υποστήριξε μια πηγή.

Εν τω μεταξύ, λέγεται ότι οι συντηρητικοί γονείς του Brad, Jane και Bill, δεν ήταν καθόλου ενθουσιασμένοι που ο γιος τους είχε σχέση με μια παντρεμένη γυναίκα η οποία είχε και τα μισά του χρόνια.

«Ανησυχούσαν ότι κοροϊδεύει τον εαυτό του», είπε μια άλλη πηγή. «Η Jane ξοδεύει πολύ χρόνο στο τηλέφωνο με την πρώην σύζυγο του Βrad, Jennifer Aniston και μοιράζεται μαζί της τις αγωνίες της. H Jane έχει ακόμα καλή σχέση με την Jennifer και βασίζεται σε αυτήν για να εμποδίσει τον Brad να μην κάνει λάθος επιλογές μετά το διαζύγιο του.