"Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;": Η θρυλική ατάκα του Κώστα Βουτσά από τον γιο του [video]

27.05.2020
"Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;": Η θρυλική ατάκα του Κώστα Βουτσά από τον γιο του [video]
Το βίντεο που μοιράστηκε χθες η Αλίκη Κατσαβού έχει συγκινήσει τους απανταχού θαυμαστές του αγαπημένου ηθοποιού που έφυγε φέτος από τη ζωή.

Όπως έκανε και όσο ζούσε ο Κώστας Βουτσάς, η Αλίκη Κατσαβού μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυκούς της φίλους, στιγμές της προσωπικής της ζωής με τον γιο τους.

Ο 4χρονος Φοίβος μεγαλώνει και, σίγουρα, δεν ξεχνά τον πατέρα του, ο οποίος υπήρξε ένας από τους ηθοποιούς-θρύλους για γενιές και γενιές Ελλήνων.

Άπειρες οι ταινίες του Βουτσά που αγαπήσαμε, άπειρες και οι ατάκες του που έγραψαν ιστορία. Μία από αυτές, χωρίς αμφιβολία το θρυλικό "Έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα;" που ακούστηκε από το στόμα του fake Ανδρέα Ράμογλου στην ταινία "Κορίτσια για Φίλημα" (1965) της Finos Films.

Αυτή την ατάκα ακούσαμε ξανά, 55 χρόνια μετά, από το στόμα του Βουτσά junior μέσα από ένα story που μοιράστηκε στο Instagram της η μητέρα του.

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2020 γεμίζοντας θλίψη όχι μόνο εκείνους που τον γνώρισαν, αλλά όλη την Ελλάδα που είχε αγαπήσει τον πληθωρικό ηθοποιό μέσα από τους ρόλους του (και όχι μόνο, φυσικά)