Jennifer Lopez: Κατάκαρδα λυπημένη για αυτό που της "έκανε" ο κορονοϊός

27.05.2020
Jennifer Lopez: Κατάκαρδα λυπημένη για αυτό που της "έκανε" ο κορονοϊός
Η ποπ σταρ ήταν έτοιμη να παντρευτεί τον αγαπημένο της φέτος το καλοκαίρι

Η Jennifer Lopez μίλησε ανοιχτά για την αναβολή του πολυαναμενόμενου καλοκαιρινού της γάμου με τον αρραβωνιαστικό της, Alex Rodriguez.

Δες και αυτό: Η Sharon Stone με μικροσκοπικό μπικίνι στα 62 της χρόνια - Δεν υπάρχουν λόγια

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης της, η ποπ σταρ παραδέχτηκε ότι η απόφαση να σταματήσουν τα επερχόμενα σχέδια τους λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας ήταν μια συναισθηματικά δύσκολη. Η Lopez και Rodriguez επρόκειτο να παντρευτούν στην Ιταλία αργότερα αυτό το καλοκαίρι.

Αυτό το είδες; Bella Hadid: Η αποκαλυπτική της φωτογραφία δείχνει τη νέα τάση στα μαγιό

"Δεν υπάρχει προγραμματισμός αυτή τη στιγμή. Απλώς πρέπει να περιμένουμε και να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα, και είναι απογοητευτικό", δήλωσε η Lopez για τα σχέδια γάμου της. "Μετά το Super Bowl και μετά το World of Dance, αφού τελειώσαμε τη μαγνητοσκόπηση, σχεδίαζα να πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Αλλά αυτό ακριβώς είναι που κάνουμε τώρα, αλλά ταυτόχρονα είχαμε πολλά σχέδια για αυτό το καλοκαίρι. Αλλά όλα είναι σε αναμονή τώρα".

Η Lopez πρόσθεσε ότι, παρόλο που είναι πολύ λυπημένη για τα αναβληθέντα σχέδια, εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο γάμος των ονείρων της θα πραγματοποιηθεί την κατάλληλη στιγμή στο μέλλον.

3.9.19✨♥️

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Mar 12, 2019 at 9:21am PDT