Αλίκη Κατσαβού: Έτσι μίλησε στον Φοίβο για τον θάνατο του πατέρα του | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
14:05
7/3/2020

Αλίκη Κατσαβού: Έτσι μίλησε στον Φοίβο για τον θάνατο του πατέρα του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

10 μέρες μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, η χήρα του, μίλησε στο περιοδικό Secret και τη Σάσα Σταμάτη με συγκίνηση για την απώλεια που βιώνει αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αποκάλυψε την αλήθεια στον σχεδόν 4 ετών γιο τους.

«Ακόμα προσπαθώ να συνειδητοποιήσω το γεγονός και να συνηθίσω αυτή τη μεγάλη αλλαγή της ζωής μου. Στήριγμά μου και άξονας στη ζωή μου πλέον είναι ο μικρός Φοίβος. Είναι 3.5 ετών και φιλτράρει όλο αυτό με το παιδικό μυαλό του. Οι ειδικοί με συμβούλευσαν να μιλήσω με απλά λόγια και να πω ακριβώς αυτό που έχει συμβεί. Του το είπα. Ο μικρός ακόμα το επεξεργάζεται. Ζητάει και ρωτάει πού είναι ο πατέρας του... Δυο ημέρες πριν μπει στο νοσοκομείο είχαμε δώσει κοινή συνέντευξη για περιοδικό της Κύπρου και μιλούσε για εμένα με τόση τρυφερότητα. Δήλωνε πολύ ευτυχισμένος. Ήμασταν όλοι πολύ καλά, χαρούμενοι και πολύ ευτυχισμένοι»., είπε, μεταξύ άλλων, η Αλίκη Κατσαβού, ενώ αποκάλυψε αυτό που της λείπει περισσότερο από τον Κώστα Βουτσά.

Διάβασε και αυτό: Κώστας Βουτσάς: Γνωρίζεις ποιο ήταν το πραγματικό του όνομα; - 5 αγαπημένες ατάκες του που δεν θα ξεχαστούν!

«Μου λείπει το χιούμορ του, μου λείπουν οι χαρούμενες μέρες. Έφυγε η χαρά μου. Σκεφτόμαστε με τις κόρες του να κάνουμε ένα αφιέρωμα σε εκείνον στο θέατρο Περοκέ που ήταν το πρώτο όπου έπαιξε και να καλέσουμε όλους τους φίλους του για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει».

Εμείς, περιμένουμε!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ