Margot Robbie- Scarlett Johansson: Ποιος είναι ο ρόλος που έχει προκαλέσει έντονη κόντρα μεταξύ τους

30.05.2020
Margot Robbie- Scarlett Johansson: Ποιος είναι ο ρόλος που έχει προκαλέσει έντονη κόντρα μεταξύ τους
Τι είναι αυτό που "χωρίζει" τις δύο πανέμορφες πρωταγωνίστριες;

Η μετάβαση της Margot Robbie από τη μικρή οθόνη στο Χόλιγουντ φαίνεται να πηγαίνει σφαίρα, με την ηθοποιό να εμφανίζεται σε πολλά blockbuster. Ωστόσο, παρά τις επιτυχίες της, οι φήμες την θέλουν να κοντράρεται με την Scarlett Johansson.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Star, οι δύο ηθοποιοί του Χόλιγουντ φαίνεται να κοντράρονται για τον πολυπόθητο ρόλο της Tinkerbell, στην επερχόμενη ταινία της Disney «Peter Pan and Wendy» και οι πηγές ισχυρίζονται ότι όλη αυτή η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται δυσάρεστη και για τις δύο.

«Η Margot είναι το φαβορί, αλλά αυτό δεν έχει εμποδίσει τη Scarlett να κοντραριστεί σκληρά», ισχυρίστηκε μια πηγή στο αμερικάνικο περιοδικό.

«Η Scarlett νομίζει ότι είναι τέλεια για τη δουλειά και δεν θα παραχωρήσει αυτόν τον ρόλο στη Margot χωρίς να το πολεμήσει» προσθέτει η πηγή η οποία ισχυρίστηκε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν κοντραριστεί μεταξύ τους για περιζήτητους ρόλους καθώς οι δύο πανέμορφες ξανθές μοιάζουν εντυπωσιακά μεταξύ τους.

Διάβασε και αύτό: Margot Robbie: Οι τέσσερις τροφές που έχει αποκλείσει από τη διατροφή της για τέλειο σώμα

Κι ενώ η Disney δεν έχει ακόμη αποκαλύψει επίσημα ποια θα υποδυθεί την εμβληματική νεράιδα στο επερχόμενο remake, η Margot είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή και μια δυνατή υποψήφια.

Οι πιο πρόσφατες δουλειές της περιλαμβάνουν την κορυφαία ταινία Bombshell του 2019, καθώς και την ταινία του Quentin Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood και την ταινία Birds of Prey της DC.

Εν τω μεταξύ, η Scarlett ήταν και αυτή πολύ απασχολημένη με ταινίες ερμηνεύοντας τον εμβληματικό της ρόλο στις franchise ταινίες της Marvel, συμπεριλαμβανομένων των Avengers: Infinity War, Captain Marvel και Avengers: Endgame.

Επίσης, πρωταγωνίστησε σε δύο ταινίες που κέρδισαν Όσκαρ το 2019, το Marriage Story μαζί με την Laura Dern και το Jojo Rabbit μαζί με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Taika Waititi.

Περιέργως, το Variety ανέφερε ότι τον ρόλο της Wendy στην ταινία της Disney πρόκειται να παίξει η Ever Anderson, η οποία επίσης θα υποδυθεί τη νεότερη version της Scarlett Johansson, στο Black Widow της Marvel.