Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πήγε στην εκκλησία για να κοινωνήσει και ήταν... αγνώριστη!

26.05.2020
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου πήγε στην εκκλησία για να κοινωνήσει και ήταν... αγνώριστη!
Οι φωτογραφίες κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου επισκέφτηκε την Κυριακή τον Ιερό Ναό Αγ. Τριάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να κοινωνήσει και αυτή η επίσκεψη, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από ανάρτηση στο Facebook, στάθηκε η αφορμή να δούμε και την τελευταία αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η εν λόγω ανάρτηση έγινε από τον πατέρα Τιμόθεο, ο οποίος μέσα από τη λεζάντα με την οποία συνόδεψε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε εξήγησε ότι αυτό που τον ώθησε να την κάνει ήταν η θέση που μοιράστηκε η κυρία Παπανδρέου για τη Θεία Μετάληψη. Ιδού τα όσα έγραψε, ενώ ακριβώς στη συνέχεια και οι υπόλοιπες φωτογραφίες που μοιράστηκε.

Ήρθε απροειδοποίητα στην δεύτερη θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ν. Φιλαδέλφειας και μετάλαβε των Αχράντων Μυστηρίων η κ. Δήμητρα Παπανδρέου δεν θα αποτελούσε βέβαια αυτό λόγο για δημοσίευση αν δεν ζητούσε κάποιος από τους παρευρισκομένους την άποψή της για όσα λέγονται τελευταία σχετικά με την Θεία Μετάληψη, " Η Πίστη σώζει και στην Πίστη δεν κάνουμε εκπτώσεις ούτε αμφιβόλους λογισμούς" ήταν η απάντησή της.
Στη συνέχεια ξεναγήθηκε στον Ναό και στάθηκε για αρκετή ώρα κοιτάζοντας το ανεγειρόμενο γειτονικό γήπεδο της Α.Ε.Κ.

Στα 65 της χρόνια σήμερα, η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου δεν θυμίζει σε τίποτα την άλλοτε λαμπερή εικόνα της. Ο χρόνος, σε μερικές περιπτώσεις, είναι αμείλικτος.