Brad Pitt: Η ξανθιά ρεπόρτερ και τρεις αποδείξεις για το φλερτ που ίσως είναι κάτι παραπάνω

26.05.2020
Brad Pitt: Η ξανθιά ρεπόρτερ και τρεις αποδείξεις για το φλερτ που ίσως είναι κάτι παραπάνω
Τις τελευταίες μέρες, οι φήμες που θέλουν τον διάσημο ηθοποιό ξανά ερωτευμένο ολοένα και φουντώνουν.

Renee Bargh το όνομα της κυρίας που φέρεται ως η νέα σύντροφος του Brad Pitt, λοιπόν. Η Bargh έχει καταγωγή από Αυστραλία και εργάζεται ως reporter για το κανάλι Extra. Με αυτή την ιδιότητά της, λέγεται ότι γνωρίστηκε και με τον star αφού τον πλησίασε ουκ ολίγες φορές σε επίσημες εμφανίσεις για ένα σχόλιο.

Αυτές ακριβώς τις συναντήσεις τους αποκρυπτογράφησαν και οι "δαιμόνιοι" δημοσιογράφοι και απεφάνθησαν ότι "κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Ο φακός τους τσάκωσε σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις και "η χημεία μεταξύ τους ήταν εκκρηκτική", όπως διαβάζουμε και σε λεζάντα που έγραψε η ίδια (σε μία από αυτές) αν και, προφανώς, αστειευόμενη.

"O στόχος αυτής της φωτογραφίας είναι ακριβώς να υπογραμμιστεί η χημεία που έχουμε με τον Brad", γράφει και ιδού οι δυο τους σε πρεμιέρα του Ed Astra.

Και αυτή δεν ήταν η μόνη φωτογραφία που είχε μοιραστεία πό εκέινη τη μέρα.

Ο Τύπος θέλει τους δυο τους ήδη "ζευγαρωμένους" με μία ακόμη ανάρτηση στον λογαριασμό της Renee να έχει σχολιαστεί ιδιαίτερα. Μία ανάρτηση από τα πρόσφατα SAG Awards όπου, για την ιστορία, είχαμε και την πολυαναμενόμενη συνάντηση του Pitt με την Jennifer Aniston, δημόσια, ύστερα από 15 χρόνια.

That 😉 though @extratv

A post shared by Renée- Claire Bargh (@reneebargh) on Jan 20, 2020 at 10:01am PST

Ed Astra, SAGs και Once Upon A Time In Hollywood [φωτό κάτω] , τα... "ντοκουμέντα", αν κι εμάς, για να είμαστε ειλικρινείς, μας χρειάζονται μερικές ακόμη αποδείξεις. Του έχουν "χρεώσει" τόσες και τόσες αγαπημένες του Brad όλα αυτά τα χρόνια που δε νξέρουμε τι να πιστέψουμε πια. Αυτή η Renee, όμως, θα το πούμε όπως το νιώθουμε, φαίνεται σαν μία από εμάς... Με τα όνειρα θα μείνει!!! Σε κάθε περίπτωση, ο καιρός θα δείξει.