MasterChef: Όταν η Μάρλεν πήρε μέρος στα καλλιστεία!

26.05.2020
MasterChef: Όταν η Μάρλεν πήρε μέρος στα καλλιστεία!
Το MasterChef 4 φτάνει στο τέλος του και μία από τις πρωταγωνίστριες του ήταν αναμφίβολα η Μάρλεν Γρυντάκη.

Η ξανθιά πλέον κοπέλα αποφάσισε να κάνει το πάθος της επάγγελμα όμως έχει ένα ακόμη όνειρο. Η Μάρλεν αποκάλυψε στο χτεσινό επεισόδιο του MasterChef πως επιθυμία της είναι να κατακτήσει μια θέση στο μοντελινγκ. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τη ρώτησε αν έχει σκεφτεί τι θα κάνει τα χρήματα σε περίπτωση που κερδίσει το ριάλιτι μαγειρικής. Εκείνη απάντησε: "Θα πάω να ζήσω στο Λος Άντζελες. Εκεί υπάρχει μεγάλη βιομηχανία για plus size models, οπότε θα κάνω και το χόμπι μου. Είναι τεράστιο όνειρο αυτό" είπε. "Δεν είναι πολύ μαγειρικό αυτό, θες να μας παρατήσεις να γίνεις μοντέλο" σχολίασε ο κριτής και τη ρώτησε αν σκέφτεται να δηλώσει συμμετοχή και στο GNTM. "Όχι γιατί δεν θα είστε εσείς σεφ μου στο GNTM.To πάθος μου είναι η μαγειρική, το άλλο είναι το χόμπι μου" του απάντησε χαμογελώντας.

Όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Open, η Μάρλεν εκπροσώπησε πέρυσι την Κρήτη σε καλλιστεία plus size μοντέλων που έγιναν στη Βρετανία.

H Μάρλεν Γρυντάκη έχει μία δεύτερη ευκαιρία στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star μαζί με δύο ακόμη παίκτες. Όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει και να φτάσει μέχρι το τέλος που πλησιάζει.