Τελικά χώρισε η Μπλακ Τσάινα με τον Ρομπ Καρντάσιαν;

01.02.2017
Οι τελευταίες ενέργειες της διάσημης τηλεπερσόνας έβαλαν σε σκέψεις τους θαυμαστές της για το τι τελικά συμβαίνει στη σχέση της με το σύντροφό της. Είναι μαζί ή όχι; Και αν ναι γιατί αυτός απουσιάζει από το οικογενειακό πορτρέτο;

Αυτό το ζευγάρι έχει βαλθεί να μας τρελάνει αφού φαίνεται να χωρίζει και να ξανασμίγει με ταχύτητα φωτός. Αυτή τη φορά μια φωτογραφία που ανέβασε η Μπλακ Τσάινα στο Instagram στάθηκε αφορμή ποικίλων σχολιασμών για το τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική της ζωή αυτή τη φορά.

Στη φωτογραφία εικονίζεται η ίδια αγκαλιά με τα δυο της παιδιά -το γιό της King Cairo καρπό του έρωτά της με τον ράπερ Tyga- και την κόρη της με τον Ρομπ Καρντάσιαν, Dream Renée. Η ίδια φαίνεται πολύ όμορφη και κομψή με φυσικό μακιγιάζ και με τα μαλλιά της στο φυσικό μαύρο χρώμα της που της πάει πολύ. Η φωτογραφία γράφει απλώς «Unconditional» (άνευ όρων) και δίπλα έχει μια καρδούλα. Και φυσικά όλοι αναρωτιούνται που είναι ο Ρομπ! Μπορείς να την δεις εδώ:

Unconditional ❤

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Όλοι βέβαια απορούν γιατί μερικές μέρες νωρίτερα είχε ανεβάσει ένα βίντεο με τον Ρομπ που χάιδευε και φιλούσε την μόλις 2 μηνών κόρη τους βάζοντας δίπλα μια καρδιά, οπότε πιστέψαμε ότι μάλλον ήταν ξανά μαζί. Τσέκαρέ το εδώ:

A video posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Όπως και να 'χει εμείς τους ευχόμαστε τα καλύτερα...