Οι εντυπωσιακές μπότες της Μαντόνα

25.08.2008
Καθισμένη σε έναν θρόνο σε σχήμα 'Μ', στολισμένο με διαμάντια, φορώντας ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο συνδυασμένες με διάφανο ολόσωμο κορμάκι και τραγουδώντας το "Candy Shop", η Μαντόνα έκανε την πρώτη εμφάνιση της στην πρεμιέρα της περιοδείας της

Καθισμένη σε έναν θρόνο σε σχήμα 'Μ', στολισμένο με διαμάντια, φορώντας ψηλοτάκουνες μαύρες μπότες μέχρι το γόνατο συνδυασμένες με διάφανο ολόσωμο κορμάκι και τραγουδώντας το "Candy Shop", η Μαντόνα έκανε την πρώτη εμφάνιση της στην πρεμιέρα της περιοδείας της, με τίτλο Sticky and Sweet, στο Στάδιο Μιλένιουμ του Κάρντιφ στην Ουαλία, το περασμένο Σάββατο 23/8/08.

Το κοινό των 40.000 θεατών ήταν προετοιμασμένο να απολαύσει τις εμφανίσεις των Κάνι Γουέστ, Μπρίτνεϊ Σπιαρς και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, σε ντουέτο στο "4 Minutes".

Από το σορτσάκι με τα διαμάντια στο "Into the Groove" η Μαντόνα άλλαξε πολλές εμφανίσεις, ανάλογες με τα θέματα των σκηνικών, ανάμεσα στα οποία και ένα ελληνικό τοπίο με ελληνικούς χορούς.

Ο Γκάι Ρίτσι πρόσφερε όλη του την υποστήριξη στην Μαντόνα, ενόσω το κοινό επεφημούσε. Η Μαντόνα είχε περάσει όλη την προηγούμενη μέρα κάνοντας πρόβες και τις τελευταίες διορθώσεις στα χορευτικά: "Είναι τελειομανής, με την καλή έννοια" είπε ο Ρίτσι στους δημοσιογράφους.

Ανάμεσα στα διαλείμματα της παράστασης προβάλλονταν βιντεοσκοπημένα πολιτικά μηνύματα για την ειρήνη, με εικόνες των εκπροσώπων της ιδέας, όπως του Αλ Γκορ, του Μπόνο και του Μπάρακ Ομπάμα σε συνδυασμό με σκηνές φτώχειας και πολέμου.

Όσο η Μαντόνα τραγουδούσε την επανέκδοση του "Like a Prayer", πίσω της προβάλλονταν θρησκευτικά μηνύματα που ενθουσίασαν το κοινό.

Κάποια στιγμή, η 50χρονη τραγουδίστρια φώναξε στο πλήθος: "Τώρα πείτε μου τις αφιερώσεις σας" και άρχισε να τραγουδάει το "Express Yourself", αλλά άλλαξε γνώμη και είπε: "Γ... αυτή τη μ... Εγώ διαλέγω τα τραγούδια".

Δύο ώρες αργότερα, η Μαντόνα εγκατέλειψε τη σκηνή, ενώ στην οθόνη έγραφε "Game Over".

Στη συνέχεια της περιοδείας της, η Μαντόνα θα ταξιδέψει πρώτα στη Γαλλία για να συνεχίσει στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.