Ερωτική φωλιά 17 εκατ. € για τη Σιένα

25.08.2008
Μια στέγη για τον έρωτά τους αναζητούν η Σιένα Μίλερ κι ο από δύο μηνών φίλος της Μπαλτάζαρ Γκετί.

Μια στέγη για τον έρωτά τους αναζητούν η Σιένα Μίλερ κι ο από δύο μηνών φίλος της Μπαλτάζαρ Γκετί.

Σύμφωνα με κάποιες πηγές, το ζευγάρι έχει εντοπίσει μια πολυτελή έπαυλη στην σούπερ εξεζητημένη περιοχή Τράνκας Κάνιον στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. Οι προδιαγραφές του σπιτιού, που περιλαμβάνουν τουλάχιστον τέσσερις κρεβατοκάμαρες, έξι μπάνια και διάσημους γείτονες πρώτης διαλογής, ανεβάζουν την τιμή του στα 17 εκατομμύρια ευρώ, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για τον βαθύπλουτο ερωτευμένο Γκετί.

Στην ίδια γειτονιά κατοικούσαν μέχρι πρότινος η Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, ενώ δυο δρόμους πιο κάτω μένουν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο κι ο Άντι Γκαρσία, κάτι που αναβαθμίζει τη Σιένα στο έδαφος των πάμπλουτων, μετά τους συγκριτικά φτωχούς εραστές της, όπως ο Τζουντ Λο κι ο Ρις Άιφανς.

Το βασικό πλεονέκτημα της περιοχής είναι τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που διαθέτει, κι αυτό τώρα πια είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη 27χρονη Σιένα.

Η Μίλερ κι ο Γκετί επισκέφτηκαν μαζί το σπίτι, που διαθέτει και μια πισίνα με θαλασσινό νερό, πιασμένοι απ' το χέρι. Λίγο νωρίτερα ο 33χρονος Μπαλτάζαρ Γκετί είχε δει ένα άλλο σπίτι στο Μπροντ Μπιτς του Μαλιμπού, αξίας 9 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά του φάνηκε ότι δεν ήταν αρκετά απομονωμένο.

Ο λόγος που ο Γκετί προσπαθεί να είναι μακριά απ' τα φλας της διασημότητας, είναι για ν' αποφύγει προστριβές με τη εν διαστάσει σύζυγό του, Ροσέτα, η οποία σκοπεύει σύντομα να πουλήσει την πικρή ιστορία της σε αμερικανική εφημερίδα, διεκδικώντας κι ένα μάλλον αλμυρό διαζύγιο.