Στικούδη: Δεν μετανιώνει για την Kαμπούρη και κάνει έξαλλο τον Λιάγκα [vds]

19.03.2015
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», στο πλαίσιο προώθησης του νέου της δίσκου, βρέθηκε το πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια, Κατερίνα Στικούδη και όπως ήταν φυσικό ερωτήθηκε για την κόντρα ανάμεσα σ' εκείνη και την Δέσποινα Καμπούρη - με αφορμή το σχόλιο της δεύτερης για τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις των Ιρίνα Σάικ και Ρίτα Όρα σε πάρτι για τα Όσκαρ.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποφασισμένος για καυγά τη ρώτησε αν μετανιώνει για το σχόλιο Βλαχάρα για την Καμπούρη και η Στικούδη απάντησε:

«Φαντάζομαι έχει τύχει να βλέπεις κάτι και να μην συμφωνείς και να θες να το σχολιάσεις, αλλά, τελικά, να σβήνεις αυτό που έγραψες και να λες “ας το αφήσω, δεν πειράζει”. Εγώ δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά και το πόσταρα το σχόλιο».

«Σε καμιά περίπτωση δεν το έχω μετανιώσει! Γενικότερα δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου ή την γνώμη μου για κάτι», συνέχισε η Κατερίνα και υποστήριξε ότι η Δέσποινα Καμπούρη δεν θα έγραφε όσα έγραψε αν επρόκειτο για Ελληνίδες ή για Έλληνες σχεδιαστές. Σε γενικές γραμμές πιστεύει ότι στο χώρο του θεάματος υπάρχουν ενδυματολογικές υπερβολές που δεν θα τις κάνει κάποια γυναίκα για να πάει στο περίπτερο και ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι θέλει.

Κάποια στιγμή λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας με έντονο ύφος της είπε «Με ενόχλησε που είπες τη Δέσποινα «καρακάξα, βλαχάρα» και η Κατερίνα με ύφος του είπε «σιγά, εσύ έχεις πει χειρότερα...» και τότε ο παρουσιαστής της είπε εκνευρισμένος «πίστεψέ με δεν έχω πει, δεν έχω προσβάλλει».

Και η Κατερίνα του απάντησε: «Έχεις τα πρωτεία Γιώργο... με νιώθεις... με νιώθεις»...