Αλεξιάδη: Από το νεαρό εφοπλιστή στον ώριμο επιχειρηματία

16.02.2015
Μετά από πολλά on off η πολύχρονη σχέση της Νάνσυς Αλεξιάδη με τον γοητευτικό εφοπλιστή, Νικόλα Αγούδημο έλαβε οριστικά τέλος.

Μαζί έλαβε τέλος και η μακρά περίοδος, που η όμορφη τραγουδίστρια είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Νάνσυ που την γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story 3, κάνει δυναμικό come back στα επαγγελματικά της. Και όχι μόνο, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα real news, η Αλεξιάδη εδώ και δύο μήνες περίπου είναι και πάλι ερωτευμένη, με γνωστό επιχιερηματία.

«Ο επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων Γιώργος Πλέστης είναι ο άντρας που την κάνει εδώ και δύο μήνες να χαμογελάει ξανά. Η πρώτη συνάντησή τους έγινε για επαγγελματικούς λόγους, ενώ τις συστάσεις ανέλαβαν κοινοί τους γνωστοί. Εκείνος διέκρινε αμέσως κάτι που τον άγγιξε και ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει να εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για την όμορφη τραγουδίστρια. Ως γνήσιο αρσενικό, τη διεκδίκησε με κάθε τρόπο και εκείνη δεν άργησε να εκτιμήσει την κολακευτική επιμονή αλλά και την ευθύτητα του επιχειρηματία. Μετά τα πρώτα ραντεβού, κατάλαβαν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα για τη νέα σχέση της όμορφης τραγουδίστριας.