Η Τζούλιαν Μουρ παραδίδει γι' άλλη μια αφορά μαθήματα γοητείας [photos]

16.02.2015
«Δεν είμαι τρομερά εξωτική ούτε εξωτική. Είμαι αρκετά κανονική. Μένω στ West Village, έχω δύο όμορφα παιδιά κι έναν εξαιρετικό σύζυγο. Μ’αρέσει πολύ αυτή η πόλη, να κάνω βόλτες και εκτιμώ πάρα πολύ την καθημερινότητα μου και την οικογενειακή μου ζωή »

Τη Julianne Moore την παραδέχεσαι και σαν ηθοποιό και αλλά και σαν άνθρωπο κάθε φορά που δίνει συνεντεύξεις και δεν κάνει ποτέ θέμα το πόσο μεγάλο ταλέντο έχει. Στα 54 της χρόνια παραμένει αθεράπευτα γοητευτική, ακομπλεξάριστη, κλασσάτη, κουλ και απίστευτα «νοερμάλ» για τα δεδομένα του Χόλιγουντ επιβεβαιώνοντας το ρητό πως όποιος είναι πραγματικά σημαντικός δεν έχει ανάγκη από υπερβολική ματαιοδοξία και overdose δημοσιότητας χωρίς λόγο.

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία είναι υποψήφια Α’ γυναικείου ρόλου στα φετινά Oscar για την ερμηνεία της στο “Still Alice», φωτογραφήθηκε στο L.a Confidential δίνοντας μαθήματα class κι άφησε στις σελίδες του κάποιες από τις ωραίες της ατάκες περί ζωής και δημοσιότητας.

«Η δουλειά μου ως ηθοποιός , οι συνεντεύξεις και οι φωτογραφήσεις και τα κόκκινα χαλιά, είναι ένα άλλο πακέτο. Νομίζω είναι σημαντικό για μένα να τα κρατάω σ ένα ξεχωριστό κουτί ώστε να ξέρω τι ακριβώς είναι για μένα. Αν αρχίζεις να μπερδεύεις τα πράγματα και αν αρχίζεις να πιστεύεις ότι το ενδιαφέρον που σου δείχνουν όταν φοράς ένα όμορφο φόρεμα είναι συνυφασμένο με τη δουλειά σου σαν μητέρα, νομίζω υπάρχει πρόβλημα.» ανέφερε και τη χειροκροτούμε γι άλλη μία φορά.

Δείτε και το backstage βίντεο της φωτογράφησης...