Αλεξιάδου: Αίσθηση προκαλεί το μήνυμα για το χαμό της κόρης της

11.02.2015
Λίγες ώρες μετά την είδηση θανάτου της κόρης της, Αγγελικής, η Βέφα Αλεξιάδου ανέβασε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, που προκάλεσε αίσθηση.

Με φωτογραφίες του χιονισμένου τοπίου και ζητώντας από τον κόσμο να της μιλά για άσχετα με το πένθος θέματα, η γνωστή μαγείρισσα σχολίασε το τραγικό παιχνίδι που της επιφύλαξε η μοίρα, αφού μέσα σε λίγους μήνες έχασε και τις δύο κόρες της.

Στο λογαριασμό της στο Facebook από την ώρα που έγινε γνωστό ότι η κόρη της έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, ο κόσμος δε σταμάτησε να της στέλνει συλλυπητήρια μηνύματα και λόγια παρηγοριάς. Και ιδού πώς απάντησε εκείνη:

«Έξω χιονίζει! κι είναι τόσο όμορφα!! Παχύ, πυκνό το χιόνι, μέσα σε λίγα λεπτά έντυσε την πλάση όλη στα λευκά! Άλλαξε το τοπίο, άσπρισε η μέρα κι έδιωξε το σκοτάδι από την καρδιά. Παρέα με δύο καλές φίλες απολαύσαμε το πρωινό καφεδάκι, παρακολουθώντας τον τρελό χορό των νιφάδων του χιονιού», έγραψε η Βέφα στη σελίδα της στο Facebook, δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες με τα χιόνια.

Και, απευθυνόμενη στον κόσμο, συνέχισε: «σας ευχαριστώ για τα παρήγορα μηνύματά σας και την τόση αγάπη σας! Όμως, αν πράγματι θέλετε να μου δώσετε χαρά, μιλήστε μου για διάφορα άσχετα με το πένθος μου θέματα. Με στεναχώρησε ότι τα media έδωσε έδωσαν πάλι τόσο μεγάλη δημοσιότητα στον πόνο μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις όμορφες ευχές σας στη Χαρούλα μου».

Να σημειώσουμε πως την Τρίτη (10/2) ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους «έφυγε» η κόρη της, ενώ γιόρταζε και η μικρότερη εγγονή της Χαρά, στην οποία λίγες ώρες πριν το τραγικό συμβάν, είχε στείλει μέσα Facebook τις ευχές της.