Γιατί σταμάτησε ξαφνικά η πρεμιέρα του Μπέζου;

04.11.2014
Ένα απρόπτο περιστατικό στο κοινό ήταν η αιτία για να σταματήσει αιφνίδια η παράσταση "Ένας ήρωας με παντούφλες" η οποία έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στο θεάτρο Βρετάνια και συνεχίστηκε κανονικά ύστερα από λίγη ώρα.

Την ώρα που βρίσκονταν στη σκηνή ο Γιάννης Μπέζος και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, σηκώθηκε ξαφνικά από τη θέση του ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης φωνάζοντας να φέρoυν έναν γιατρό γιατί κάποιος θεατής λιποθύμησε από τη ζέστη, όπως ανέφεραν οι πρώτες μαρτυρίες.

Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο γιατί φοβήθηκαν πως είναι κάτι πιο σοβαρόσλόγω του ιατρικού ιστορικού του αλλά ευτυχώς σύμφωνα με τους γιατρούς ο συγκεριμένος κύριος είναι καλά στην υγεία του.

«Είμαστε λίγο ταραγμένοι γιατί είχαμε αυτό το απρόοπτο αλλά όλα καλά. Νομίζω ότι το βασικό μέλημα εκείνη την ώρα είναι ο άνθρωπος οπότε όλα γυρίζουν γύρω απ’ αυτό. Δεν είναι η παράσταση που σ’ ενδιαφέρει αλλά να είναι καλά ο άνθρωπος κι από κει και πέρα όλα έρχονται.» ανέφερε η Λαμπρόγιαννη στις κάμερες μετά το τέλος της παράστασης.

Όπως αποκαλύφθηκε λίγες ώρες αργότερα, ο θεατής ήταν ο γνωστός σκηνοθέτης Βασίλης Παπαβασιλείου ο οποίος έχει συνεργαστεί με πολλούς θιάσους, έχει ανεβάσει πάνω από τριάντα παραστάσεις κι έχει διδάξει δε δραματικές σχολές.