Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά ανοιχτά για την αρρώστια του

04.11.2014
Για το σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό μίλησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Ο αγαπημένος ηθοποιός, που δεν διστάζει να μιλάει ανοιχτά για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, αποκάλυψε πως δεν έχει αλλάξει τίποτε στην ζωή του από την ημέρα που διαγνώστηκε πως πάσχει από καρκίνο και εξήγησε πως έχει κάποιες περίεργες αντιλήψεις για τη ζωή, γι΄αυτό και δεν φοβήθηκε ποτέ την αρρώστια του.

Πρόσθεσε, ωστόσο, πως «Το σωστό είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος, γιατί εγώ δεν είμαι πολιτισμένος άνθρωπος, να κάνει προληπτική ιατρική...Εγώ δεν ήμουν τόσο, απλώς έχω πολύ καλούς φίλους γιατρούς που ήταν δίπλα μου και έτσι το προλάβαμε. Νομίζω, όμως, ότι όταν είναι να γίνει κάτι γραφτό, θα γίνει, οπότε μέχρι να γίνει αυτό είπαμε εγώ τη δουλειά μου και αυτός τη δική του».

Τέλος, ανέφερε πως είναι τελείως αντίθετος με τον δισταγμό και φόβο των ανθρώπων να αποκαλύψουν πως πάσχουν από καρκίνο, γι΄αυτό και ο ίδιος έχει επιλέξει και μιλά για την αρρώστια του. Τι έχει πει στον γιο του για τη μάχη του; «Του είπα φίλε άμα είναι να γίνει θα γίνει».

Που θα βρείτε τον Σπύρο Παπαδόπουλο αυτήν την περίοδο; Στο θέατρο Κάππα και πιο συγκεκριμένα στην παράσταση "Μου λες Αλήθεια" που έχει σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστεί!