Παπαδόπουλος: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τον καρκίνο

04.11.2014
Καλεσμένος στο Πρωινό» ήταν τη Δευτέρα (3/11) ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το πρόβλημα υγείας του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια, τις δύσκολες ώρες που πέρασε, ενώ παραδέχτηκε ότι δε φοβήθηκε την αρρώστια του. «Ο καρκίνος κάνει τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Παπαδόπουλος τόνισε ότι δεν έχει αλλάξει τίποτε στη ζωή του από τη μέρα που διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο. «Δεν έχει αλλάξει τίποτα απολύτως ούτε στο μυαλό μου και πολύ περισσότερο στον τρόπο ζωής μου» είπε. Κι εξήγησε ότι ο ίδιος έχει κάποιες περίεργες αντιλήψεις για τη ζωή, ενώ δε φοβήθηκε ποτέ την αρρώστια του.

«Είναι θέμα χαρακτήρα. Έτσι είμαι εγώ. Έχω κάποιες περίεργες αντιλήψεις για τη ζωή και όταν είναι κάτι να γίνει θα γίνει. Το σωστό είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος, γιατί εγώ δεν είμαι πολιτισμένος άνθρωπος, να προβλέπει, να κάνει προληπτική ιατρική...Εγώ δεν ήμουν τόσο, απλώς έχω πολύ καλούς φίλους γιατρούς που ήταν δίπλα μου και έτσι το προλάβαμε αλλά νομίζω ότι όταν είναι να γίνει κάτι, που λένε γραφτό, θα γίνει, οπότε μέχρι να γίνει αυτό είπαμε εγώ τη δουλειά μου και αυτός τη δική του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το πώς το ανακοίνωσε στο γιό του; «Του είπα φίλε άμα είναι να γίνει, θα γίνει» και τόνισε ότι «Καλά που φτάσαμε και μέχρι εδώ και βλέπουμε για παρακάτω. Εδώ χάνονται μικρά παιδιά, δεν είναι το ζήτημα αυτό».

Τέλος, δε δίστασε να πει πως ένα από τα πράγματα που δεν του αρέσουν στην ελληνική κοινωνία είναι ο φόβος των ανθρώπων να μη μαθευτεί πως πάσχουν από καρκίνο εξηγώντας πως είναι λάθος χειρισμός γι' αυτό και ο ίδιος μίλησε δημόσια για την ασθένεια.