Grammy στο κόκκινο χαλί: Τι πάθατε όλες και γυαλίζετε;

27.01.2014
Στην 56η απονομή των βραβείων Grammy έπεσε σύρμα να βάλουν όλες ό,τι πιο γυαλιστερό είχε η γκαρνταρόμπα τους και να τρελάνουν τα φλας. Από την Ρίτα Όρα (Rita Ora) και την Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) μέχρι την Πινκ και την εγκυμονούσα Κιάρα (Ciara), τα φορέματα έπαθαν overdose από μέταλο και λάμψη και ξέχασαν λίγο την αισθητική στην άκρη. Η Μπιγιονσέ (Beyonce) , η Αλίσια Κιζ (Alicia Keys) και η κοστουμαρισμένη Μαντόνα(Madonna) ξέφυγαν λίγο από το dresscode και ξεχώρισαν από τις υπόλοιπε ενώ δεν ξέρουμε τι ακριβώς σκεφτόταν η Κέιτι Πέτι (Katy Perry) όταν επέλεγε το λευκό φόρεμα με τις νότες και τα τούλια. Το σκρολάρισμα είναι όλο δικό σας… Κ.Π

Στην 56η απονομή των βραβείων Grammy έπεσε σύρμα να βάλουν όλες ό,τι πιο γυαλιστερό είχε η γκαρνταρόμπα τους και να τρελάνουν τα φλας. Από την Ρίτα Όρα (Rita Ora) και την Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) μέχρι την Πινκ και την εγκυμονούσα Κιάρα (Ciara), τα φορέματα έπαθαν overdose από μέταλο και λάμψη και ξέχασαν λίγο την αισθητική στην άκρη.

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) , η Αλίσια Κιζ (Alicia Keys) και η κοστουμαρισμένη Μαντόνα(Madonna) ξέφυγαν λίγο από το dresscode και ξεχώρισαν από τις υπόλοιπε ενώ δεν ξέρουμε τι ακριβώς σκεφτόταν η Κέιτι Πέτι (Katy Perry) όταν επέλεγε το λευκό φόρεμα με τις νότες και τα τούλια.

Το σκρολάρισμα είναι όλο δικό σας…

Κ.Π