Ζεν πρεμιέ έμεινε άστεγος & ανασφάλιστος

27.01.2014
Τη δεκαετία του 80 ήταν από τους πιο γνωστούς ζεν πρεμιέ, πρωταγωνιστώντας σε πολλές βιντεοταινίες, αλλά και διαφημίσεις, ενώ η φωνή του ήταν από τις πιο χαρακτηριστικές.

Ωστόσο, η οικονομική κρίση "χτύπησε" και αυτόν, όπως πολλούς συναδέλφους του, με αποτέλεσμα σήμερα να ζει στο Σπίτι του Ηθοποιού. Ο λόγος για το Νίκο Ζιάγκο, ο οποίος μίλησε για τον "Γολγοθά" που ανέβηκε τα τελευταία χρόνια και πώς βρέθηκε άστεγος. Στο Σπίτι του Ηθοποιού φιλοξενείται από τον περασμένο Οκτώβριο, ύστερα από μεσολάβηση της Ευαγγελίας Σαμιωτάκη.

"Όπως οι περισσότεροι Έλληνες, είχα κι εγώ χρέη, επειδή πήρα δάνεια, ενώ αναγκάστηκα να πουλήσω το πατρικό μου σπίτι για να επενδύσω σε ένα μπαρ στη Ναύπακτο, το οποίο δυστυχώς δεν πήγε καλά», δηλώνει ο ηθοποιός.

Ωστόσο, όπως εξομολογείται ο Ζιάγκος, τα πάντα ξεκίνησαν μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που είχε με τη μηχανή του, με αποτέλσμα να μείνει για πολύ καιρό εκτός δουλειάς. Ο ηθοποιός έζησε δύσκολες στιγμές και με το γιο του, ο οποίος έμπλεξε με τα ναρκωτικά και τον έστειλε για αποτοξίνωση μέχρι την Ισπανία.

«Με τη γυναίκα μου χωρίσαμε έξι μήνες μετά τη γέννηση του γιου μας. Εκείνη ξαναπαντρεύτηκε με έναν φίλο μας και έκανε άλλα δύο αγόρια. Κάποια στιγμή άρχισαν οι προστριβές στο σπίτι και ο γιος μου πήγε να μείνει με τη γιαγιά του. Έμπλεξε με κακές παρέες και άρχισε να παίρνει ουσίες. Τον πήγα 18 μήνες για αποτοξίνωση στην Ιταλία και άλλους τόσους στην Ισπανία. Όλο αυτό το έκανε για να τραβήξει την προσοχή της μητέρας του», είπε.

Πάντως ο γνωστός ηθοποιός δηλώνει ότι περνά πολύ όμορφα στο Σπίτι του Ηθοποιού, όπου έχει βρει και φίλους από τα παλιά και νιώθει ότι ζει τα φοιτητικά του χρόνια. Και παρά τις δυσκολίες, δεν το βάζει κάτω, ετοιμάζοντας ήδη ένα σενάριο για μια κωμική ταινία που θα αναφέρεται και στο Σπίτι του Ηθοποιού.

Πηγή: Espresso