Κάτι σε συγνώμη για την Αντζελίνα

20.08.2008
Μια μέρα μετά τη μνημειώδη επίθεσή της εναντίον της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, η Ροζάν Μπαρ προσπαθεί να τα μαζέψει τα ασημάζευτα σε μια νέα δημοσίευση με τίτλο "Δεν γνωρίζω τους Μπραντζελίνα".

Μια μέρα μετά τη μνημειώδη επίθεσή της εναντίον της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, η Ροζάν Μπαρ προσπαθεί να τα μαζέψει σε μια νέα δημοσίευση με τίτλο "Δεν γνωρίζω τους Μπραντζελίνα".

"Δεν ήθελα να τους προσβάλω προσωπικά, επειδή μπορεί να είναι καλοί άνθρωποι οι ίδιοι, αλλά η εικόνα τους όπως προβάλλεται απ' τον τύπο είναι βρωμερή και τρισάθλια, κι εγώ οφείλω πάντα να καταδεικνύω ότι προωθείται απ' τα μέσα ως δήθεν καλό ή θετικό.

Όσοι τροφοδοτούν τον κόσμο των μέσων που ασχολούνται με τις διασημότητες και την ψυχαγωγία και τη μόδα είναι φρικτοί άνθρωποι, που δεν διαθέτουν ίχνος ταλέντου και παρόλα αυτά νομίζουν ότι διαμορφώνουν άποψη", γράφει.

Νωρίτερα, ο πατέρας της Αντζελίνα, Τζον Βόιτ είχε σπεύσει να σχολιάσει το προηγούμενο δημοσίευμα της Μπαρ όπου με αφορμή την αναποφασιστηκότητά τους ως προς τις εκλογές, χαρακτήριζε τα παιδιά του "σατανικό γόνο" και "ανεγκέφαλο αντρούλη": "Ποτέ δεν πρόκειται να εκπλαγούμε για τις αηδιαστικές κακίες που βγαίνουν απ' το στόμα ενός ομολογημένου θύματος παιδικής κακοποίησης απ' τους ίδιους τους γονείς του. Οι γονείς της (Ροζάν) είχαν βέβαια διαψεύσει την κατηγορία σε τηλεοπτική εκπομπή όπου κατήγγειλαν ότι η κόρη τους είναι παθολογική ψεύτρα, κάτι στο οποίο είχε συμφωνήσει και η αδελφή της".

Συμπληρώνοντας τη δήλωσή του ο Βόιτ συνέχισε: "Η δυσφήμιση του εθνικού μας ύμνου το 1990 από την Μπαρ μας προϊδεάζει για το τι είναι ικανή να κάνει. Προσωπικά, η προσήλωσή μου στον υποψήφιο Μακ Κέιν γίνεται δυνατότερη με κάθε επίθεση που προσπαθεί να προσβάλλει την αφοσίωσή μου σ' αυτόν. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσεύχομαι ότι οι καλοί άνθρωποι βλέπουν σ' αυτήν αυτό που είναι πραγματικά (ψυχικά άρρωστη)".