Η Ελίζαμπεθ Τέιλορ επέστρεψε σπίτι

20.08.2008
Μετά από αρκετές εβδομάδες νοσηλείας, για άγνωστους λόγους σε κλινική του Λος Άντζελες η Ελίζαμπεθ Τέιλορ επέστρεψε σπίτι.

Μετά από αρκετές εβδομάδες νοσηλείας, για άγνωστους λόγους σε κλινική του Λος Άντζελες η Ελίζαμπεθ Τέιλορ επέστρεψε σπίτι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της η 76χρονη ηθοποιός έχει επιστρέψει στις κανονικές δραστηριότητες: "Η κυρία Τέιλορ είναι στο σπίτι της ευτυχισμένη, πιο δραστήρια από ποτέ. Απολαμβάνει τη ζωή της. Οργάνωσε ένα δείπνο με φίλους. Δουλεύει".

Σύμφωνα με άλλη πηγή από το φιλικό περιβάλλον της Τέιλορ, "νιώθει πια αρκετά δυνατή για να οργανώσει δύο ταξίδια σε Ευρώπη και Χαβάη, αλλά και την περιοδεία για το νέο άρωμα "White Line" που φέρει την υπογραφή της".

Η τελευταία είδηση που είχαμε για την Τέιλορ ήταν στις 31 Ιουλίου, όπου είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο για "προληπτικούς λόγους".

Η διάσημη ηθοποιός αποτελεί έναν απ΄τους θρύλους του Χόλιγουντ. Ξεκινώντας από έφηβη την καριέρα της με τη "Λάσι", έχει κερδίσει δύο Όσκαρ, το 1966 με το "Ποιος φοβάται την Βιρτζίνια Γουλφ" και το 1960 με το .... Ταυτόχρονα η προσωπική της ζωή ήταν πάντα το ίδιο έντονη και έχει επανειλημμένα απασχολήσει τον τύπο με τους 8 γάμους της, τα προβλήματα υγείας της, τον αλκοολισμό της και περίφημα κοσμήματά της.