Δραματική τροπή στην κόντρα Παπαρίζου - Μαυρίδη

19.04.2012
Τελειωμό φαίνεται ότι δεν έχει η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνι Μαυρίδη για τα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία. Οι δύο πρώην, όχι μόνο δεν φαίνεται να τα βρίσκουν, αλλά

Τελειωμό φαίνεται ότι δεν έχει η κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνι Μαυρίδη για τα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία. Οι δύο πρώην, όχι μόνο δεν φαίνεται να τα βρίσκουν, αλλά τις τελευταίες μέρες η κόντρα τους φαίνεται ότι παίρνει δραματική τροπή. Μάλιστα, όπως ακούσαμε στο δελτίο το Star, ο δικηγόρος του Μαυριδη έστειλε την Τετάρτη εξώδικο στην Παπαρίζου, ζητώντας της διαχειριστικό έλεγχο παρουσία δικηγόρων και λογιστών.

Και όπως φαίνεται οι δύο πρώην σύντομα θα ξαναβρεθούν είτε στο γραφείο του δικηγόρου του Τόνι είτε στα δικαστήρια προκειμένου να λύσουν τις οικονομικές διαφορές τους.

«Στείλαμε ένα τελευταίο εξώδικο, όπου την καλούμε σε λογοδοσία για την εταιρεία στην οποία συμμετέχει με 20% ο κύριος Μαυρίδης. Ζητάμε να παρουσιαστούν όλα τα στοιχεία της εταιρείας, προκειμένου να διαπιστωθεί ποια είναι τα κέρδη που πρέπει να εισπράξει ο κύριος Μαυρίδης όλα αυτά τα χρόνια από το 2005 μέχρι σήμερα», δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων του STAR ο δικηγόρος του Τόνι, Γ. Καρούζος.

Μάλιστα, η πλευρά Μαυρίδη έστειλε τελεσίγραφο στην Παπαρίζου, τονίζοντας ότι αυτή είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνουν για να έρθουν σε μια επαφή με την τραγουδίστρια. Το ραντεβού έχει οριστεί για την Παρασκευή κι αν τελικά η Έλενα δεν έρθει στην Αθήνα από τη Σουηδία, τότε οι δυο τους θα τα πουν στα δικαστήρια.

Ο Τόνυ δηλώνει μέσω του δικηγόρου του ότι δεν ανέχεται πλέον να τον αγνοεί η τραγουδίστρια και απειλεί με αγωγές αν τελικά δεν προσέλθει στο ραντεβού η ίδια ή κάποιος νόμιμος εκπρόσωπός της για τον διαχειριστικό έλεγχο.