Η Γκουίνεθ Πάλτροου έκοψε και το... περπάτημα!

19.04.2012
Μεγάλο στραβοπάτημα για τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό η οποία είναι γνωστή για τις περιβαλλοντολογικές και οικολογικές ανησυχίες.


Η Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) και ο σύζυγός της Κρις Μάρτιν (Chris Martin) παραβρέθηκαν στο λαμπερό πάρτι που διοργάνωσε η Στέλα ΜακΚάρτνεϊ (Stella McCartney) στην μπουτίκ της στο Χόλιγουντ για να γιορτάσει το νέο βίντεο κλιπ του πατέρα της με τίτλο "My Valentine".

Μετά την εκδήλωση, όλοι οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στο εστιατόριο "Madeo" όπου θα συνεχιζόταν η γιορτή, αλλά το διάσημο ζευγάρι υπέπεσε σε σοβαρό ολίσθημα επιλέγοντας να χρησιμοποιήσει αυτοκίνητο για τη μεταφορά του.

Σε πρώτη ανάγνωση, αυτό δεν ακούγεται καθόλου περίεργο. Όμως, το γεγονός ότι η απόσταση ανάμεσα στα δύο σημεία ήταν… 20 βήματα (στην κυριολεξία) τότε τα πράγματα περιπλέκονται και τα σχόλια που ακούστηκαν εκείνη την ημέρα για το ζεύγος καθόλου αβάσιμα.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Ορλάντο Μπλουμ (Orlando Bloom), η σύζυγός του Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) και η Τζέιν Φόντα (Jane Fonda), ενώ το "ταξίδι" της Γκούινεθ και του Κρις διήρκησε όχι περισσότερο από 10 δευτερόλεπτα.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο εκπρόσωπος Τύπου του τραγουδιστή των Coldplay, ο οποίος παρεμπιπτόντως υποστηρίζει ενεργά μαζί με τη σύζυγό του τον περιβαλλοντολογικό οργανισμό "ClientEarth" απάντησε ερειστικά "Δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε στη ζωή σας;" ενώ ο εκπρόσωπος της 39χρονης σταρ δεν βρέθηκε ποτέ.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε το εντυπωσιακό κλιπ του σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ (sir Paul MacCartney) στο οποίο πρωταγωνιστούν η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) και ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) "μεταφράζοντας" τους στίχους στη νοηματική.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα