Μαντόνα: Δεν ήμουν καλή μάνα

19.04.2012
Την αυτοκριτική της αποφάσισε να κάνει η βασίλισσα της ποπ στο πλαίσιο πρόσφατης τηλεοπτικής συνέντευξης και από ό,τι προκύπτει, δεν είναι και πολύ ευχαριστημένη από τον εαυτό της.


Η Μαντόνα (Madonna) εμφανίστηκε στο "Today show" του NBC και μεταξύ άλλων μίλησε για το –δύσκολο- ρόλο της μητέρας.

"Είναι δύσκολο να είσαι εσύ;" τη ρώτησε ο παρουσιαστής και αφού υπογράμμισε το παράξενο της ερώτησης, η 53χρονη σταρ απάντησε με χιούμορ ότι "μάλλον είναι, γιατί παραπονιέμαι όλη την ώρα".

"Δεν είναι εύκολο να είσαι ανύπαντρη μητέρα τεσσάρων παιδιών και να εργάζεσαι τόσο σκληρά όσο εγώ", συμπλήρωσε η Μαντόνα, εξηγώντας μέχρι ένα σημείο το δύσκολο του πράγματος.

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στον πρόσφατο σάλο που προκάλεσε παπαράτσι που απαθανάτισε τη μεγάλη κόρη της Μαντόνα, τη 15χρονη Λούρδη (Lourdes) με τσιγάρο στο χέρι.

"Αναρωτιέμαι πως αντέδρασε η Μαντόνα", ρώτησε ο δημοσιογράφος.

"Ε, δεν ήταν και πολύ χαρούμενη", απάντησε πάλι με χιούμορ η σταρ, τονίζοντας ότι η ίδια είναι εναντίον του καπνίσματος γενικότερα.

"Είσαι αυστηρή;", τη ρώτησε πάλι ο δημοσιογράφος. "Είμαι, αλλά ειλικρινά νομίζω ότι δεν φτάνει. Θα έπρεπε να είμαι πιο σκληρή. Πάντως, είναι πολύ δύσκολο να είμαι ανύπαντρη μητέρα με τέσσερα παιδιά. Κάθε μέρα είναι μια διαπραγμάτευση. Στο θέμα του τσιγάρου, όμως, είμαι κάθετη", ολοκλήρωσε η Μαντόνα, ενώ όταν εκείνος τη ρώτησε για το σημείο σε πρόσφατο βίντεο κλιπ της που εμφανίζεται να καπνίζει, η εκείνη απάντησε με πολύ ύφος και στυλ: "Αυτό ήταν αξεσουάρ, καλέ μου! Δεν καπνίζω ποτέ". (δείτε το εν λόγω κλιπ του τραγουδιού "Girl gone bad" στο βίντεο που ακολουθεί).

Πάντως, για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Μαντόνα φρόντισε να δείξει τη δυσαρέσκειά της στην Λούρδη τιμωρώντας την όπως ξέρει ότι θα πονέσει. Η νεαρά επρόκειτο να ακολουθήσει τη μαμά στην επικείμενη περιοδεία της, όπου μάλιστα θα συμμετείχε και στο μπαλέτο επί σκηνής. "Αμ δε", της είπε η Ματζ. "Θα καθίσεις στο σπίτι για να σου γίνει μάθημα το πάθημα". Για να δούμε… Θα λειτουργήσει το… σωφρονιστήριο;


Επιμέλεια: Ζωή Κίττα