Πώς αντέδρασε η Αντζελίνα στην πρόταση γάμου;

19.04.2012
Ύστερα από επτά χρόνια σχέσης και έξι παιδιά, το πιο διάσημο ανύπαντρο πολύτεκνο ζευγάρι της σόουμπιζ, ετοιμάζεται να φορέσει την κουλούρα.


Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) είχαν δηλώσει επανειλημμένα ότι ο γάμος δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για εκείνους και ότι τελικά προχωρούν σε αυτό το βήμα κυρίως γιατί το ζητούν τα παιδιά τους.

Ναι καλά…

Αν ήταν έτσι, θα παντρευόταν μεταξύ τους και θα τελείωνε το θέμα. Φαίνεται όμως ότι ο 48χρονος σταρ αποφάσισε ότι αφού ήταν να το κάνει... θα το έκανε σωστά και παραδοσιακά!

Έτσι, ο Μπραντ πέρασε έναν χρόνο σχεδιάζοντας το τέλειο δαχτυλίδι για την αγαπημένη του και, σύμφωνα με το περιοδικό "Us Weekly", τα Χριστούγεννα φώναξε τα παιδιά στο σαλόνι και έκανε την πρόταση στην Αντζελίνα ενώπιων όλων.

Η 36χρονη σταρ δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, ούτε να συγκρατήσει τα δάκρυά της από το… ξαφνικό.

Φόρεσε το δαχτυλίδι και αφού το θαύμασε η ίδια, με δάκρυα στα μάτια, το έδειξε σε καθένα από τα παιδιά της ξεχωριστά. "Η Άντζι νιώθει δεμένη με τον Μπραντ για όλη της τη ζωή, έτσι και αλλιώς", μεταφέρουν οι πηγές.

Ο 10χρονος Μάντοξ (Maddox), ο 8χρονος Παξ (Pax), η 7χρονη Ζαχάρα (Zahara), η 5χρονη Σιλό (Shiloh) και τα τριών ετών δίδυμα Νοξ (Knox) και Βιβιέν (Vivienne) άρχισαν να τσιρίζουν και με μια τεράστια οικογενειακή αγκαλιά, έδωσαν όλοι μαζί και την απάντηση στον μπαμπά: Ναι!

Όπως μεταδίδουν πηγές του περιοδικού, το ζευγάρι κράτησε το γεγονός μυστικό μέχρι τώρα καθώς δεν ήθελαν τα νέα αυτά να επισκιάσουν το σκηνοθετικό ντεμπούτο τη Τζολί που συνέπιπτε χρονικά. Δεν είχαν και άδικο.

Κατά τα άλλα, και ενώ ακόμη δεν υπάρχει συγκεκριμένη πληροφορία για τον τόπο και τον χρόνο του ευτυχούς γεγονότος, η διάσημη οικογένεια αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός με ένα ταξιδάκι στα νησιά Γκαλάπαγκος.

Ο δήμαρχος της Σάντα Κρουζ μάλιστα επιβεβαίωσε τα νέα επίσημα μιλώντας στο περιοδικό "People".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα