Ανοίγει ξανά το θέμα της πατρότητας του υιού Τζάκσον

18.04.2012
Τρία χρόνια μετά τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, ο πρώην σωματοφύλακάς του που ισχυρίζεται ότι ο Μπλάνκετ (Blanket) είναι δικό του παιδί, επανέρχεται δριμύτερος!


Το 2010, ο Ματ Φίντες (Matt Fiddes) είχε υποστηρίξει πρώτη φορά ότι ο μικρός γιος του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) γεννήθηκε από σπέρμα που του είχε δωρίσει ο ίδιος το 2001.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Φίντες, ο Τζάκσον του είχε προσφέρει £500.000 (€590.000) για το σπέρμα του, λέγοντας ότι ήθελε ένα "αθλητικό" παιδί. Εκείνος βέβαια, δεν πήρε τα χρήματα και έναν χρόνο αργότερα γεννήθηκε ο Μπλάνκετ.

Ο 32χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών είχε μάλιστα απειλήσει την μητέρα του Τζάκο, Κάθριν Τζάκσον (Katherine Jackson) ότι μόλις πέθαινε και εκείνη –καθότι κηδεμόνας του μικρού- θα έκανε πάση θυσία τεστ DNA ώστε να αποδειχθούν οι ισχυρισμοί του.

Τώρα, ο Φίντες επανέρχεται στο θέμα δηλώνοντας ότι ξεκινά δικαστική μάχη για το θέμα, αλλά υποστηρίζει ότι το ζητούμενό του δεν είναι το προφανές.

Το μόνο που θέλει πια εκείνος είναι να περάσει χρόνο μαζί με το παιδί και να βρεθεί ο Μπλάνκετ μαζί με τη δική του οικογένεια.

"Ο Μάικλ είναι πατέρας των παιδιών και αυτό δεν θέλω να το αλλάξω. Θέλω όμως να τα βλέπω περισσότερο. Να είμαι μέρος της ζωής τους. Μου λείπουν", εξήγησε ο Φίντες, ο οποίος μάλιστα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον παραδέχτηκε την αλήθεια στον ίδιο.

"'Είναι παιδί μου ο Μπλάνκετ;', τον ρώτησα στα ίσια", ισχυρίζεται ο σωματοφύλακας. "Είναι δικό μου παιδί, Ματ, όμως χρησιμοποίησα το σπέρμα σου για να τον κάνω", απάντησε ο Μάικλ Τζάκσον σύμφωνα με τον Φίντες. Το μόνο που μένει είναι να αποδειχθεί η αλήθεια.

Όσο για τη μητέρα του Μπλάνκετ; Επίσημα η ταυτότητά της δεν έχει γίνει ποτέ γνωστή, ωστόσο μετά τον θάνατο του σταρ, μια θεωρία ήθελε ως επικρατέστερη μια νοσοκόμα από το Μεξικό ονόματι Έλενα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα