Τελικά αρραβωνιάστηκε ή όχι η κόρη της Γουίτνεϊ; Επίσημη δήλωση

20.03.2012
Σάλος έχει προκληθεί από τις φήμες που θέλουν την Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν (Bobbi Kristina Brown) έτοιμη να παντρευτεί τον αδελφό της. Όμως ήρθε η ώρα να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.


Έναν μήνα μετά τον θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) και οι βόλτες που εθεάθη να κάνει η κόρη της αγκαλιά με τον Νικ Γκόρντον (Nick Gordon), θετό γιο της μαμάς της (!) άναψαν τα σενάρια που θέλουν τους δύο νέους αρραβωνιασμένους και πολύ πολύ ερωτευμένους.

"Η Μπόμπι Κριστίνα δεν είναι αρραβωνιασμένη. Απλά φοράει το δαχτυλίδι της μητέρας της", δήλωσε ο εκπρόσωπος της νεαράς εξηγώντας έτσι και την κοτρώνα που γυαλίζει στο χέρι της τις τελευταίες μέρες.
Εκτός από όλη την περιουσία της διάσημης μαμάς της, η Κρίσι κληρονόμησε και όλα τα κοσμήματά της και φαίνεται ότι άρχισε να τα τιμά δεόντως. Και καλά κάνει, δηλαδή…

Η ανακοίνωση του εκπροσώπου έρχεται μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τη γιαγιά της Μπόμπι, Σίσι Χιούστον (Cissy Houston) έξαλλη με τα νέα να χαρακτηρίζει τη σχέση των δύο παιδιών "αιμομικτική".

Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό "Star" η Κρίσι σήκωσε παντιέρα και δήλωσε στη γιαγιά της ότι δεν χρειάζεται την ευχή της για να ζήσει τον έρωτά της, ξεκαθαρίζοντας τελείως τις διαθέσεις της.

"Μάλιστα, όσο περισσότερο αντιδρά η Σίσι, τόσο περισσότερο πεισμώνει η μικρή", συνεχίζει το δημοσίευμα χαρακτηρίζοντας την όλη κατάσταση τουλάχιστον λυπηρή…

Για την ιστορία, παρόλο που η Μπόμπι και ο Νικ δεν έχουν συγγένεια εξ αίματος, γεγονός είναι ότι τα τελευταία δέκα χρόνια μεγάλωσαν μέσα στο ίδιο σπίτι σαν αδέλφια.

Προφανώς όμως η ζωή τους έφερε πιο κοντά από όσο φανταζόταν κανείς. Για να δούμε τι θα φέρει στη συνέχεια, όμως η αλήθεια είναι πως όλοι στην οικογένεια Χιούστον ανησυχούν πολύ για την έκβαση αυτής της σχέσης.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα