Μυστικός έρωτας επιχειρηματία με τραγουδίστρια

12.03.2012
Καινούργια αγάπη μου κλείνει το μάτι, μου χαμογελά κι άσε την Άντζελα Δημητρίου να τραγουδά ότι... οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ! Γιατί, οι χωρισμένοι και γιορτάζουνε κι ερωτεύονται, αφού ο... έρωτας με έρωτα περνάει.

Καινούργια αγάπη μου κλείνει το μάτι, μου χαμογελά κι άσε την Άντζελα Δημητρίου να τραγουδά ότι... οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ! Γιατί, οι χωρισμένοι και γιορτάζουνε κι ερωτεύονται, αφού ο... έρωτας με έρωτα περνάει. Και προτού κατεβάσω ολάκερη τη δισκογραφία σου αναφέρω ότι ο Κώστας Πηλαδάκης μετά τον οριστικό χωρισμό με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο της νεαρής, Ειρήνης Παπαδοπούλου.

Η πρώην παίκτρια του X Factor και πρώην των Λούκα Γιώρκα και Τζιμύ Σταθοκωστόπουλου, αμέσως μετά τον χωρισμό της με τον δεύτερο, βρήκε τον αντικαταστάτη/έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού επιχειρηματία. Η σχέση τους κρατά λίγους μήνες, από το καλοκαίρι δηλαδή και μπορεί να μην την έχουν κρυφή, δεν την διατυμπανίζουν κιόλας. Έτσι, λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν για τον έρωτα τους κι εννοείται ότι ο Αντώνης Ρέμος και η αγαπημένη του Υβόννη, γνώριζαν από την αρχή.

Εξάλλου, τα κορίτσια των δύο κολλητών και κουμπάρων (ο Ρέμος είχε παντρέψει τον Πηλαδάκη με την Παπαδημητρίου) έχουν γίνει κιόλας φίλες και ουκ ολίγες φορές βγαίνουν μόνες, αφήνοντας τα αγόρια τους στο σπίτι. Και τώρα που είπαμε για σπίτι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, το ζευγάρι ήδη ζει κάτω από την ίδια στέγη. Έτσι, η νεαρή σέξι τραγουδίστρια έφυγε από το πατρικό της στο Μενίδι και μετακόμισε στο πολυτελές σπίτι του καλού της, στα νότια προάστια.