Ο Τζουντ Λο "κυκλοφορεί" νέα επίσημη αγαπημένη

12.03.2012
Γύρισε σελίδα στα προσωπικά του ο διάσημος βρετανός ηθοποιός και δεν θέλει να κρύβεται άλλο.

Το όνομα του Τζουντ Λο (Jude Law) έχει συνδεθεί με δύο πράγματα τα τελευταία χρόνια: τα πολλά παιδιά –έχει τέσσερα- και τη Σιέννα Μίλερ (Sienna Miller).

Οι δύο ηθοποιοί είχαν μια πολύ έντονη σχέση κατά την οποία αρραβωνιάστηκαν δύο φορές –και φυσικά χώρισαν άλλες τόσες- εκείνος την απάτησε, προέκυψε και ένα εξώγαμο παιδί το οποίο αναγνώρισε μέχρι η Σιένα τελικά να αποφασίσει να του γυρίσει οριστικά την πλάτη.

Αυτό έγινε τον περασμένο Ιανουάριο.

Τώρα πια, η 30χρονη ηθοποιός γύρισε για τα καλά σελίδα στη ζωή της, έχοντας νέα αγάπη και μωράκι στην κοιλιά!

Κατά σύμπτωση –ή μήπως όχι;- λίγες μέρες μετά την πρώτη δημόσια εμφάνιση της εγκύου Σιένα, ο Τζουντ έσκασε μύτη με την ηθοποιό Ρουθ Γουίλσον (Ruth Wilson), με την οποία λέγεται ότι έχουν σχέση από πέρσι που είχαν συμπρωταγωνιστήσει σε θεατρική παραγωγή στο Λονδίνο.

Το φρέσκο ζευγάρι εθεάθη να κάνει χαλαρή βόλτα στην παραλία Βένις ενώ την περασμένη εβδομάδα τους είχαν δει να πίνουν το ποτάκι τους στο Groucho Club της βρετανικής πρωτεύουσας.

"Ήταν όλη την ώρα αγκαλιά και φιλιόταν συνέχεια", μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες τονίζοντας ότι το ζευγάρι δεν έδειχνε να νοιάζεται καθόλου για τα μάτια του κόσμου.

Αντε βρε… Και στο κόκκινο χαλί.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο άτακτος Τζουντ υπήρξε παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Σάντι Φρόστ (Sadie Frost), σε έναν γάμο που κράτησε έξι χρόνια και έληξε το 2003.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα