Αποτέλεσμα... αλχημείας το μονόπετρο της Μπέρι

13.03.2012
Είπε το "Ναι" στον αγαπημένο της σύντροφο η διάσημη ηθοποιός και φόρεσε με καμάρι το δαχτυλίδι που της πρόσφερε. Και δεν ήταν ό,τι κι ό,τι!


Ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ (Olivier Martinez) επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι όντως αρραβωνιάστηκε με τη Χάλι Μπέρι (Halle Berry) ενώ, όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media", το… ζουμί βρίσκεται στην ιστορία πίσω από το μονόπετρο που χάρισε στην αγαπημένη του.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο 46χρονος ηθοποιός, το δαχτυλίδι σχεδίασε ο Ρόμπερτ Μάζλο (Robert Mazlo) ο οποίος εδρεύει στο Παρίσι και "σχεδιάζει κοσμήματα για βασιλείς και βασίλισσες".

Όμως, αυτό που δεν είπε ο Ολιβιέ, αλλά φρόντισαν να αποκαλύψουν φίλοι του, είναι τί ακριβώς έκανε ο ίδιος, έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι το δαχτυλίδι της Χάλι θα είναι "το πιο όμορφο στον κόσμο".
Και φυσικά τα χρήματα δεν ήταν θέμα…

Φαίνεται ότι ο σχεδιαστής ζήτησε από τον Μαρτίνεζ να κάνει ένα 500 ετών μυστικό "τεστ αλχημείας" βάσει του οποίου προέκυψε ποιό θα ήταν το πιο κατάλληλο σχέδιο για το δαχτυλίδι που θα φορούσε η Χάλι και που θα συμβόλιζε με τον καλύτερο τρόπο την ιστορία του ζευγαριού.

Μεταξύ των επτά ερωτήσεων που έπρεπε να απαντήσει ο Γάλλος ηθοποιός ήταν και αυτές για το αγαπημένο χρώμα, σχέδιο και αριθμό της καλής του.

Στη συνέχεια, ο Ρόμπερτ αποκωδικοποίησε τις πληροφορίες και δημιούργησε ένα κόσμημα που ξετρέλανε τόσο τον Μαρτίνεζ όσο και την Μπέρι στη συνέχεια.

"Το δαχτυλίδι είναι δεμένο γύρω από ένα σμαράγδι τεσσάρων καρατίων από ένα ορυχείο στην Κολομβία και έχει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο μπλε και το κίτρινο στο πράσινο της πέτρας", αποκάλυψε ο δημιουργός του μιλώντας στο περιοδικό "People", προσθέτοντας ότι το σχέδιο περιλαμβάνει κωδικούς και σχέδια που περιέχουν κρυφά μηνύματα.

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας "Dark Tide", όπου συμπρωταγωνιστούσαν πριν από 2 χρόνια περίπου και δημοσιοποίησαν τον δεσμό τους στο τέλος του 2010.

Η Μπέρι, η οποία έχει μια τρίχρονη κόρη, τη Νάλα, από τη σχέση της με το μοντέλο Γκαμπριέλ Ομπρί (Gabriel Aubry) υπήρξε παντρεμένη δύο φορές στο παρελθόν.

Ο γάμος της με τον παίκτη του μπέιζομπολ Ντέιβιντ Τζάστις (David Justice) έληξε το 1997 ύστερα από πέντε χρόνια, ενώ το 2001 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Έρικ Μπένετ (Eric Benét) με τον οποίο χώρισε το 2005.

Ο Μαρτίνεζ, από την άλλη, είχε επί χρόνια δεσμό με την Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) ενώ το όνομά του συνδέθηκε κάποια στιγμή και με τη Μίρα Σορβίνο (Mira Sorvino), αλλά την κουλούρα δεν την έβαλε ποτέ… Μέχρι τώρα! Η ώρα η καλή…

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα