Στο φως η κουτσουκέλα του Τζέραρντ Μπάτλερ

13.03.2012
Γνωστός γυναικάς ο διάσημος σκοτσέζος ηθοποιός, αλλά αυτή τη φορά, μάλλον το παρατράβηξε το σκοινί!


Σύμφωνα με πληροφορίες του RadarOnline.com ο Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Butler) υπήρξε η αιτία για να χαλάσει ένας γάμος, αφού η σχέση που ανέπτυξε με τη σύζυγο μαθεύτηκε και –φυσικά- δεν συγχωρήθηκε.

Ο 42χρονος ηθοποιός λέγεται ότι είχε δεσμό με μια νεαρή πολλά υποσχόμενη συνάδελφό του, με την οποία είχαν πρώτα αναπτύξει μια δυνατή φιλική σχέση τον περασμένο χρόνο.

Το όνομα της γυναίκας δεν έγινε γνωστό ακόμη, αλλά σύμφωνα με τις πηγές "οι σχέση τους ήταν πολύ έντονη και εκείνη είχε πολύ δυνατά συναισθήματα για τον Τζέραρντ παρά το γεγονός ότι εκείνη την περίοδο ήταν νιόπαντρη".

"Οι δυο τους αντάλλασσαν καυτά γραπτά μηνύματα, email και τηλεφωνήματα και εκείνη παρατούσε τα πάντα κάθε φορά που εκείνος την καλούσε", μεταφέρουν οι πηγές προσθέτοντας ότι το παράνομο ζευγάρι συναντιόταν κυρίως στο ξενοδοχείο του ηθοποιού στο Λος Άντζελες.

Στο μεταξύ, ο σύζυγος αντιλήφθηκε το… κέρατο και θέλησε να χωρίσει. Η σύζυγος, όμως, τον ικέτευσε να μην το κάνει και υποσχέθηκε ότι θα σταματήσει το ρομάντζο με τον Μπάτλερ.

Δεν τα κατάφερε όμως και στο τέλος αποφάσισε εκείνη να προχωρήσει στο διαζύγιο ελπίζοντας ενδόμυχα ότι η παράνομη σχέση της θα συνεχιζόταν πια στα φανερά. Αμ δε…

Το μοντέλο-ηθοποιός ανακάλυψε –και μάλιστα όχι με ευχάριστο τρόπο- ότι ο εραστής της ήταν μάλλον μπερμπαντάκος και εκείνη δεν ήταν η μόνη γυναίκα με την οποία είχε σχέση εκείνο τον καιρό.

Η κοπέλα δεν μπορούσε να δεχτεί την πραγματικότητα, έχοντας χάσει και τον άντρα της στο μεταξύ και έπαθε "εμμονή" με τον Μπάτλερ, ο οποίος όμως άλλαξε σελίδα –και κινητό τηλέφωνο για καλό και για κακό (!)- και χάθηκε από τη ζωή της.

Εκείνη έριξε όλο της το βάρος στην προσπάθεια να συνέλθει η ίδια αλλά και να στηρίξει τον γιο της –από προηγούμενη σχέση- καθώς ήταν ο μοναδικός άντρας που υπάρχει πια στη ζωή της.

Όσο για τον Τζέραρντ; Εκείνος στο μεταξύ αποφάσισε να αντιμετωπίσει δραστικά την εξάρτηση που ανακάλυψε ότι είχε δημιουργήσει από τα αναλγητικά και μπήκε στην κλινική Μπέτι Φορντ για μια μίνι αποτοξίνωση και… ξανά προς τη δόξα τραβά!

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί θυμηθείτε την πιο σημαντική κινηματογραφική στιγμή του Τζέραρντ Μπάτλερ στην ταινία "300" ως ο Σπαρτιάτης Λεωνίδας.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα