Ποιός (άλλος) είπε ηλίθια την Κιμ Καρντάσιαν;

13.03.2012
Ακόμη μια λεκτική επίθεση δέχτηκε η εντυπωσιακή ριάλιτι σταρ, στην οποία όμως απάντησε καταλλήλως.


Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Ντάνιελ Κρεγκ (Daniel Craig) "στόλισε" κανονικότατα την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και όλο της το σόι και στον δρόμο του κινηματογραφικού Τζέιμς Μποντ (James Bond) ακολούθησε ο Τζον Χαμ (Jon Hamm).

Ο γνωστός από την τηλεοπτική επιτυχία "Mad Men" ηθοποιός έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στη βρετανική έκδοση του περιοδικού "Elle" και εξέφρασε έντονα την αντίδρασή του στη νέα τάξη των "σελέμπριτις" που μετάτρεψε "ηλίθιες" σαν την Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) και την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) σε εκατομμυριούχους.

"Είτε πρόκειται για την Πάρις Χίλτον είτε για την Κιμ Καρντάσιαν, ή για οποιονδήποτε άλλον, η ηλιθιότητα σαφώς επιβραβεύεται. Το να είσαι τελείως ανόητος αποτελεί πολύτιμο… προϊόν στη μοντέρνα κουλτούρα ακριβώς γιατί επιβραβεύεται στον μέγιστο βαθμό", υποστήριξε ο 41χρονος τηλεοπτικός Ντον Ντρέιπερ (Don Draper) εκφράζοντας έντονα την άποψή του επί του θέματος.

Η Κιμ αποφάσισε να απαντήσει στον Τζον Χαμ μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, χαρακτηρίζοντας τα σχόλιά του "απερίσκεπτα".

"Το να χαρακτηρίζεις ηλίθιο κάποιον που τρέχει τη δική του επιχείρηση, είναι μέρος ενός επιτυχημένου τηλεοπτικού σόου, κάνει παραγωγή, γράφει, σχεδιάζει και δημιουργεί είναι κατά τη γνώμη μου, απερίσκεπτο", έγραψε η Καρντάσιαν τονίζοντας, όμως, στη συνέχεια πόσο εκτιμά τον Χαμ.

"Σέβομαι τον Τζον και πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι έχουν το δικαίωμα της άποψής τους, όπως και ότι όλοι παίρνουμε το ίδιο μονοπάτι στη ζωή. Όλοι εργαζόμαστε σκληρά και όλοι πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο", ολοκλήρωσε η Κιμ στέλνοντας σαφές μήνυμα ανωτερότητας (!).

Κατά τα άλλα, το ζήτημα του Χαμ είναι το λιγότερο από τις έννοιες της 31χρονης στάρλετ αφού έχει μπροστά της τον "Γολγοθά" –όπως εξελίσσεται- του διαζυγίου της από τον Κρις Χάμφρεϊς (Kris Humphries).

Σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα ο επί 72 μόλις μέρες σύζυγος της Κιμ την εκβιάζει με μερικά εκατομμυριάκια "για να φύγει ήσυχα από τον γάμο τους". Πώς θα λήξει, άραγε, αυτό το σίριαλ;

Στο μεταξύ, στο βίντεο που ακολουθεί πάρτε μια γεύση από τον διαφημιστή και αθεράπευτα γυναικά Ντον Ντρέιπερ, τον οποίο υποδύεται ο Τζον Χαμ στην τηλεοπτική επιτυχία "Mad Men" που επιστρέφει στην αμερικανική τηλεόραση στον 5ο κύκλο της αυτές τις μέρες.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα