Άγριο επεισόδιο Παπουτσάκη - Λαγούτη με φωτορεπόρτερ!

21.11.2011
Α, όλα κι όλα δεν έχουμε παράπονο κανέναν από την Κατερίνα την Παπουτσάκη, η οποία στις αρχές κάθε σχέσης της φροντίζει να κάνει... ταραχές και να έχουμε κι εμείς με κάτι να ασχολούμαστε. Αν και (θα το πω) νομίζω ότι έχει χάσει την έμπνευση της, αφού στις δύο τελευταίες σχέσεις της παρατηρείται μία πιστή... αντιγραφή.

Α, όλα κι όλα δεν έχουμε παράπονο κανέναν από την Κατερίνα την Παπουτσάκη, η οποία στις αρχές κάθε σχέσης της φροντίζει να κάνει... ταραχές και να έχουμε κι εμείς με κάτι να ασχολούμαστε. Αν και (θα το πω) νομίζω ότι έχει χάσει την έμπνευση της, αφού στις δύο τελευταίες σχέσεις της παρατηρείται μία πιστή... αντιγραφή. Τι εννοώ; Μόλις ακούσαμε ότι το βράδυ της Κυριακής η ηθοποιός μαζί με τον αγαπημένο της Πέτρο Λαγούτη είχαν άγριο επεισόδιο με τον φωτορεπόρτερ, Μανώλη Μαυρομουστακάκη πάθαμε ένα... déjà vu με τη σχέση της με τον Ορέστη Τζιόβα.

Πρόσεξε, σατανική σύμπτωση ή κουραστική επανάληψη. Το νεόκοπο και κυνηγημένο από τους παπαράτσι ζεύγος, έπεσε πάνω στον Μαυρομουστακάκη, ο οποίος σήκωσε τη μηχανή του και άρχισε να τους τραβάει. Βλέπεις το ζεύγος είναι πολύ της μόδας τούτες τις μέρες κι ένα ενσταντανέ τους πουλάει. Έλα, όμως, που Παπουτσάκη – Λαγούτης μία που είδαν την κάμερα και μία που γυάλισε το μάτι τους. Και κάπου εδώ ξεκινάει το μπέρδεμα. Κατά τον φωτορεπόρτερ, ο ηθοποιός άρπαξε την κάμερα κι άρχισε να την κοπανάει με μανία στο πεζοδρόμιο, ενώ το βρισίδι έδωσε και πήρε.

Κατά το ζευγάρι πάλι δεν υπάρχει ξυλοδαρμός, αλλά υποστηρίζουν ότι ο φωτορεπόρτερ επιτέθηκε φραστικά στον Λαγούτη. Ωστόσο, ο Μαυρομουστακάκης κατέθεσε μήνυση εναντίον τους για εξύβριση, κλοπή και ξυλοδαρμό. Και ναι εδώ έρχεται το... déjà vu με Τζιόβα, αφού το Κατερινιώ κάνει τις «ζημιές» του και στις αρχές της σχέσης της με τον Ορέστη, που επίσης την είχε... κρυφό καμάρι, αλλά ο κόσμος τούμπανο, είχε επεισόδιο με τον συγκεκριμένο φωτορεπόρτερ. Τότε, που με τον πρώην της τού πετούσαν από το μπαλκόνι του σπιτιού της αυγά. Μα τι στιγμές που ζούμε Θεέ μου...