Ξέσπασμα Γιγουρτάκη: «Ο γιος μου πέθανε από αναβολικά»!

21.11.2011
Σαράντα μέρες πέρασαν από τον ξαφνικό χαμό του νεαρού επιχειρηματία, Νίκου Γιγουρτάκη και ο πατέρας του, Τάκης ξεσπάει για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα. Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση ο γνωστός επιχειρηματίας δηλώνει

Σαράντα μέρες πέρασαν από τον ξαφνικό χαμό του νεαρού επιχειρηματία, Νίκου Γιγουρτάκη και ο πατέρας του, Τάκης ξεσπάει για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα. Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση ο γνωστός επιχειρηματίας δηλώνει ότι μπορεί ο θάνατος του γιου του να επήλθε από το οξύ έμφραγμα, αλλά η βασική αιτία ήταν τα αναβολικά και τα διάφορα σκευάσματα.

Ο κύριος Γιγουρτάκης αναφέρθηκε στο ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει πλέον η Πολιτεία σχετικά με τα σκευάσματα που κυκλοφορούν στα γυμναστήρια, τα οποία εκτός από υπεύθυνα για τον θάνατο του γιου του, τα θεωρεί και ως... σύγχρονα ναρκωτικά! «Η πολιτεία πρέπει να τροποποιήσει την νομοθεσία ούτως ώστε να καταστήσει τα αναβολικά ως τα σύγχρονα ναρκωτικά. Και μάλιστα είναι χειρότερα από τα κοινά ναρκωτικά, γιατί κυκλοφορούν στο όνομα μιας ομορφιάς και μια δήθεν υγείας. Είναι κρίμα για όλα τα παιδιά του κόσμου, που γυρνάνε στα γυμναστήρια και μέσα και έξω από τα γυμναστήρια και πουλούν αυτά τα σκευάσματα. Οι έλεγχοι πρέπει να γίνουν πάρα πολύ αυστηροί για να μην χαθούν και άλλες ζωές».

Το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου η οικογένεια του αδικοχαμένου 30χρονου επιχειρηματία πραγματοποίησε ένα μπαζάρ με προσωπικά του αντικείμενα, όπως ρούχα, παπούτσια, ζώνες και άλλα. Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.