Διάσημος κωμικός δίνει μάχη για τη ζωή του!

21.11.2011
Λένε ότι πολλές φορές η ζωή αντιγράφει την τέχνη, αλλά πού να φανταστεί ο διάσημος κωμικός ότι η ζωή του θα αντέγραφε ένα είδος, που ο ίδιος ποτέ δεν υπηρέτησε, το δράμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ένας από

Λένε ότι πολλές φορές η ζωή αντιγράφει την τέχνη, αλλά πού να φανταστεί ο διάσημος κωμικός ότι η ζωή του θα αντέγραφε ένα είδος, που ο ίδιος ποτέ δεν υπηρέτησε, το δράμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ένας από τους πιο αγαπημένους κωμικούς ηθοποιούς του θεάτρου και της τηλεόρασης, δίνει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Και όχι μόνο αυτό, αφού εκτός από το δικό του Γολγοθά έχει να αντιμετωπίσει το επίσης σοβαρό πρόβλημα υγείας του αδερφού του.

Η περιπέτεια του ηθοποιού ξεκίνησε πριν ενάμιση μήνα. Είχε συμφωνήσει να εμφανιστεί σε γνωστό θέατρο, αλλά κατά τη διάρκεια των προβών αναγκάστηκε να αποχωρήσει ξαφνικά, γιατί ένιωθε συνεχείς αδιαθεσίες. Το μυστικό του είχε διαρρεύσει και συνάδελφοί του στον θίασο εύχονταν να ήταν όλα περαστικά. Ο διάσημος ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο και μετά από διεξοδικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, εντοπίστηκε αυτό που όλοι απεύχονταν! Μπήκε άρον άρον στο χειρουργείο και άρχισε να κάνει θεραπείες προκειμένου να χτυπηθεί το κακό στη ρίζα του.

Οι θεράποντες γιατροί του είναι αισιόδοξοι και ο ίδιος ελπίζει ότι θα γίνει καλά. Ωστόσο, τα χτυπήματα της μοίρας δε σταματούνε εδώ, αφού έχει να αντιμετωπίσει και άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα: ο αδερφός του είναι χτυπημένος από την ίδια αρρώστια και δίνει σκληρή μάχη. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ηθοποιός που είναι δεμένος με τον αδελφό του έχει το μυαλό του σε εκείνον και το μόνο που τον απασχολεί είναι τι... «θα γίνει ο αδερφός μου»