Η Τζένιφερ Λόπεζ φιλιέται δημοσίως

22.11.2011
Δεν κρατιέται πια η 42χρονη διάσημη τραγουδίστρια και δείχνει την καψούρα της και… δημοσίως.

Δεν κρατιέται πια η 42χρονη διάσημη τραγουδίστρια και δείχνει την καψούρα της και… δημοσίως.

Όπως μεταδίδει σήμερα το ειδησεογραφικό πρακτορείο "Cover Media" η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) εθεάθη να φιλιέται δημοσίως με τον καινούριο αγαπημένο της, Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) στο πάρτι που δόθηκε μετά τα Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία (American Music Awards).

Σημειωτέον δε, ότι η εμφάνιση που είχε κάνει νωρίτερα στη σκηνή των AMAs η JLo ήταν τόσο προκλητική που έβαλε φωτιά στις κάμερες, αλλά και στα… μπατζάκια του πρώην συζύγου, Μαρκ Άντονι (Mark Anthony), ο οποίος ήταν εκεί και περίμενε τη σειρά του να τραγουδήσει.

Δείτε την εμφάνιση στο βίντεο που ακολουθεί και κρίνετε μόνοι.

Μετά το σόου, όλοι οι σταρ πήγαν στο Greystone Manor του Λος Άντζελες όπου δόθηκε ένα λαμπερό πάρτι. Η Τζένιφερ εμφανίστηκε φορώντας μια εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα και σύμφωνα με πληροφορίες του "Us Weekly" έμεινε όλο το βράδυ κολλημένη στον 24χρονο χορευτή αγαπημένο της, ο οποίος μάλιστα νωρίτερα είχε χορέψει στο πλευρό της.

Το ζευγάρι, λέγεται, ότι πέρασε τη βραδιά σε ειδικό "σεπαρέ" του χώρου και χόρευαν πολύ συχνά μεταξύ τους. Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες είδαν την Τζένι να φιλά τον Κάσπερ τρυφερά στο μέτωπο και να κάθετα στα γόνατά του καθώς μιλούσε με άλλους διάσημους που παραβρέθηκαν στο πάρτι.

Κατά τη μία τα ξημερώματα, το ζευγάρι έφυγε -και μάλιστα χέρι χέρι- μαζί με την υπόλοιπη παρέα της Λόπεζ, η οποία ανακοίνωσε τον χωρισμό της τον περασμένο Ιούλιο.

Ζωή Κίττα